Καλπάζει ο αήττητος Ολυμπιακός – Στο +14 από τον ΠΑΟΚ που «βούλιαξε» στα Χανιά - iefimerida.gr

Καλπάζει ο αήττητος Ολυμπιακός – Στο +14 από τον ΠΑΟΚ που «βούλιαξε» στα Χανιά

Καλπάζει ο αήττητος Ολυμπιακός – Στο +14 από τον ΠΑΟΚ που «βούλιαξε» στα Χανιά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοταχώς προς ένα ακόμη πρωτάθλημα βαδίζει ο Ολυμπιακός, ο οποίος νίκησε, έστω και δύσκολα, τον εξαιρετικό Παναιτωλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και αποσπάστηκε 14 βαθμούς από τον δεύτερο ΠΑΟΚ ο οποίος γνώρισε οδυνηρή ήττα από τον Πλατανιά στην Κρήτη.Την 20η νίκη του και 11η σε ισάριθμα ματς στο Καραϊσκάκη πέτυχε σήμερα ο Ολυμπιακός επί του Παναιτωλικού με 2-1, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Οι Ολαϊτάν (26΄), Κάμπελ (71΄ πεν.) πέτυχαν τα γκολ των Πειραιωτών, που παραμένουν αήττητοι στη διοργάνωση. Ο Καμαρά είχε ανοίξει το σκορ στο 5΄.

Απόλλων Σμύρνης-Ατρόμητος 2-3

Παρότι βρισκόταν πίσω στο σκορ 15 λεπτά πριν τη λήξη, ο Ατρόμητος νίκησε 3-2 τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη και παραμένει μόνος στην τρίτη θέση της Σούπερ Λίγκα, μετά από 22 αγωνιστικές. Δύο γκολ για τους νικητές πέτυχε ο Ναπολεόνι (37΄,81΄) και ένα ο Ιγκλέσιας (75΄), ενώ σκόρερ των γηπεδούχων ήταν ο Λουσέρο (10΄,63΄).

Πανιώνιος-Εργοτέλης 0-1

Ο Εργοτέλης ολοκλήρωσε την αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης απέναντι στον Πανιώνιο με εννέα παίκτες αλλά ήταν η ομάδα που πανηγύρισε τη νίκη με 1-0, χάρις στο γκολ του Διαμαντάκου στο 86΄.

Καλλονή-Αστέρας Τρίπολης 0-2

Νίκη...Ευρώπης πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης επί της-τυπικά γηπεδούχου- Καλλονής στο Ολυμπιακό Στάδιο με 2-0. Το σκορ άνοιξε για τους Αρκάδες ο Χουάνμα στο 35΄ και στο 72΄ ο Καράσκο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Βέροια-Πανθρακικός 0-0

Χωρίς νικητή και σκορ ολοκληρώθηκε η συνάντηση ανάμεσα στη γηπεδούχο Βέροια και τον Πανθρακικό που διεξήχθη στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, παρότι οι γηπεδούχοι έπαιξαν με παίκτη περισσότερο από το 5ο λεπτό και έχασαν πέναλτι με τον Μπεν στο 9΄.

Πλατανιάς – ΠΑΟΚ 2-1

Θρίαμβος για τον Πλατανιά στα Χανιά, όπου αν και βρέθηκε από νωρίς να χάνει από τον ΠΑΟΚ, κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει μια πολύτιμη νίκη.

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ