Διπλωμάτης ειδικός στη 17Ν: Ο Ξηρός δεν έχει την προσωπικότητα να γίνει ηγέτης της τρομοκρατίας - iefimerida.gr

Διπλωμάτης ειδικός στη 17Ν: Ο Ξηρός δεν έχει την προσωπικότητα να γίνει ηγέτης της τρομοκρατίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δική του άποψη για τον Χριστόδουλο Ξηρό και τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες εβδομάδες στο μέτωπο της τρομοκρατίας παραθέτει ο διάσημος Αμερικανός διπλωμαης Μπρέιντι Κίσλινγκ.

Ο Κίσλινγκ έγινε παγκοσμίως γνωστός μετά την ηχηρή του παραίτηση από την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα επειδή είχε διαφωνήσει με την πολιτική Μπους στο Ιράκ, ενώ είναι ειδικός σε ζητήματα της 17Ν, καθώς έχει ασχοληθεί επισταμένως με το θέμα.

Μιλώντας στο «Βήμα της Κυριακής» αναφέρει χαρακτηριστικά «Δεν πιστεύω πως ο Χριστόδουλος Ξηρός έχει κάτι ουσιαστικό να προσφέρει στη νέα γενιά τρομοκρατών» και προσθέτει «Νομίζω πως ο Ξηρός ανήκει και σήμερα σε μία μαρξιστική ιδεολογική παράδοση που είναι ασύμβατη με τον ατομικιστικό μηδενιστικό αναρχισμό που πρεσβεύουν οι Συνωμοσίες των Πυρήνων της Φωτιάς».

Ο Κίσλινγκ, ο οποίος διαμένει μόνιμα στην Αθήνα, σχολιάζει και το βίντεο σημειώνοντας ««Ο Ξηρός συνεχίζει να παρουσιάζει στο βίντεο την ίδια υπερβολική αίσθηση υπέρ της Δικαιοσύνης και την παθολογική αίσθηση ευθύνης που παλιά τον έσπρωξε στο δρόμο της πολιτικής βίας. Δεν βλέπω όμως πώς η προσωπικότητα και η προσωπική του πορεία συμβαδίζουν με τον ρόλο του χαρισματικού ηγέτη ενός καινούριου αντάρτικου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ