Κόντρα για την υποψηφιότητα Βουδούρη στον ΣΥΡΙΖΑ -Θέμα «νομιμότητας» θέτει η πλευρά Λαφαζάνη - iefimerida.gr

Κόντρα για την υποψηφιότητα Βουδούρη στον ΣΥΡΙΖΑ -Θέμα «νομιμότητας» θέτει η πλευρά Λαφαζάνη

Κόντρα για την υποψηφιότητα Βουδούρη στον ΣΥΡΙΖΑ -Θέμα «νομιμότητας» θέτει η πλε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκοντάφτει η υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουδούρη για την περιφέρεια Πελοποννήσου με τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού συναντά σφοδρότατες αντιδράσεις από τα στελέχη και τους βουλευτές της Αριστερής πλατφόρμας.

Οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζονται για δεύτερη μέρα -κεκλεισμένων των θυρών-και η πτέρυγα Λαφαζάνη θέτει «Θέμα νομιμότητας να αποφασίζει η Κεντρική Επιτροπή για τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα», εξηγώντας πως η εν λόγω υποψηφιότητα ξεπερνάει τα όρια των συμμαχιών που προβλέπει η πολιτική απόφαση του συνεδρίου.

Οπως όλα δείχνουν, η πρόταση εκ μέρους της μειοψηφίας θα είναι να υπάρξει μία ψηφοφορία για τους 11 υποψήφιους περιφερειάρχες όπου και συμφωνούν, ενώ για τα άλλα 2 πρόσωπα- πέρα από τον κ. Βουδούρη υπάρχει ένσταση και για την υποψηφιότητα Θόδωρου Καρυπίδη στη Δυτική Μακεδονία- θα ζητήσουν ξεχωριστή ψηφοφορία ούτως ώστε να καταγραφεί η διαφωνία τους.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ