Εκτροχιασμός αμαξοστοιχίας στο Λιανοκλάδι – Επεσε σε αγελάδα που ήταν στις γραμμές - iefimerida.gr

Εκτροχιασμός αμαξοστοιχίας στο Λιανοκλάδι – Επεσε σε αγελάδα που ήταν στις γραμμές

Εκτροχιασμός αμαξοστοιχίας στο Λιανοκλάδι – Επεσε σε αγελάδα που ήταν στις γραμμ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτροχιάστηκε επιβατική αμαξοστοιχία Intercity 55, που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα, στις 12.50 στο Λιανοκλάδι. Το περιστατικό έγινε μεταξύ των σταθμών Καρυάς και Στύρφακας.

Στο τρένο επέβαιναν 200 επιβάτες και εκτροχιάστηκε- μόνο το τμήμα της μηχανής- όταν έπεσε σε αγελάδα, που βρισκόταν επάνω στις γραμμές, ενώ σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων του ΟΣΕ δεν υπάρχουν τραυματίες.

Είναι το δεύτερο ανάλογο περιστατικό μέσα σε περίπου δύο μήνες, καθώς το ίδιο είχε συμβεί στις 10 Δεκεμβρίου, όταν εκτροχιάστηκε αμαξοστοιχία με 120 επιβάτες λίγο πριν τη γέφυρα Ασωπού.

Η σιδηροδρομική συγκοινωνία έχει διακοπεί και συνεργεία του ΟΣΕ έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα, καθώς εκτιμούν ότι θα καταφέρουν να επαναφέρουν το τρένο στις γραμμές.

Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ