Ο ισχυρός μετασεισμός έκλεισε δρόμο στην Κεφαλονιά -Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για τους κατοίκους - iefimerida.gr

Ο ισχυρός μετασεισμός έκλεισε δρόμο στην Κεφαλονιά -Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για τους κατοίκους

Ο ισχυρός μετασεισμός έκλεισε δρόμο στην Κεφαλονιά -Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσο η γη συνεχίζει να «χορεύει» στο ρυθμό των Ρίχτερ, τόσο τα προβλήματα για τους Κεφαλονίτες δεν έχουν τέλος. Ο ισχυρός μετασεισμός του Σαββάτου προκάλεσε νέα ζητήματα, καθώς έκλεισε ένας δρόμος.

Η δόνηση μεγέθους 4,6 Ρίχτερ, που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου προκάλεσε την υποχώρηση τμήματος πεζουλιού που συγκρατεί τον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του χωριού Χαβριάτα, με αποτέλεσμα να κλείσει η μία από τις δύο εισόδους του χωριού. Μάλιστα, σύμφωνα με το inkefalonia.gr, υπάρχει κίνδυνος να καταρρεύσει και το υπόλοιπο πεζούλι εξαιτίας και της βροχής, με τους κατοίκους να ελπίζουν να μην παρασυρθεί και ο ιερός ναός της Παναγίας της Αγριλιώτισσας.

Στο μεταξύ, στην Κεφαλονιά κατέπλευσαν δύο πλοία του Πολεμικού Ναυτικού για την ενίσχυση των κατοίκων, το «Προμηθεύς» με είδη πρώτης ανάγκης, φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό και το αρματαγωγό «Χίος» προκειμένου να φιλοξενήσει σεισμοπαθείς.

Φωτογραφία: inkefalonia.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις Κεφαλονιά μετασεισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ