Η Εθνική πάει Μουντομπάσκετ -Πήρε μία από τις τέσσερις wild card - iefimerida.gr

Η Εθνική πάει Μουντομπάσκετ -Πήρε μία από τις τέσσερις wild card

Η Εθνική πάει Μουντομπάσκετ -Πήρε μία από τις τέσσερις wild card
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για έβδομη φορά στην ιστορία της η Εθνική ομάδα θα είναι παρούσα στο Μουντομπάσκετ. Η τρίτη διαδοχική συμμετοχή της Ελλάδας στη διοργάνωση εξασφαλίστηκε το Σάββατο, όταν η FIBA αποφάσισε να δώσει στην «επίσημη αγαπημένη» μία από τις τέσσερις wild card. Μαζί το «εισιτήριο» για την Ισπανία πήραν η Βραζιλία, η Τουρκία και η Φινλανδία.
Η Εθνική θα γνωρίζει τους αντιπάλους της για την πρώτη φάση τη Δευτέρα, έπειτα από την κλήρωση που θα γίνει στη Βαρκελώνη. Αυτό που δεν γνωρίζουν οι διεθνείς είναι ποιος προπονητής θα τους οδηγήσει στην Ισπανία, καθώς ήδη ακούγονται τα ονόματά αρκετών τεχνικών, ανάμεσά τους και εκείνο του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Στο Μουντομπάσκετ ήδη έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους πέρα από την οικοδέσποινα Ισπανία και την «χρυσή» Ολυμπιονίκη ομάδα των ΗΠΑ, άλλες 18 ομάδες: Γαλλία, Λιθουανία, Κροατία, Σλοβενία, Ουκρανία και Σερβία από την Ευρώπη, Μεξικό, Πουέρτο Ρίκο, Αργεντινή και Δομινικανή Δημοκρατία από την Αμερική, Ανγκόλα, Αίγυπτος και Σενεγάλη από την Αφρική, Ιράν Φιλιππίνες και Κορέα από την Ασία, καθώς και Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία από την Ωκεανία.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ