Μωβ Σκίουρος: Ενα μικροσκοπικό βιβλιοπωλείο στην καρδιά της Καρύτση που ξεχωρίζει [εικόνες] - iefimerida.gr

Μωβ Σκίουρος: Ενα μικροσκοπικό βιβλιοπωλείο στην καρδιά της Καρύτση που ξεχωρίζει [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πλατεία Καρύτση αποτελεί μια από τις πιο ζωντανές πλατείες διασκέδασης. Ωστόσο για τη Χριστίνα και το Σπύρο κάτι έλειπε και βρήκαν τι είναι αυτό. Ένα μικροσκοπικό αλλά πανέμορφο βιβλιοπωλείο δίπλα από τα μαγαζια όπου διασκεδάζει ο κόσμος το βράδυ. Κι έτσι δημιούργησαν το «Μωβ Σκίουρο».

Πρόκειται για ένα βιβλιοπωλείο μόλις 14.8 τετραγωνικών μέτρων το οποίο φιλοξενεί την αγάπη των παιδιών για την ποίηση, την πεζογραφία, το θέατρο, την πολιτική και την φιλοσοφία.

Το βιβλιοπωλείο δεν έχει την κλασική μορφή που φαντάζεται κανείς, αλλά λειτουργεί με τους ρυθμούς των γύρω καταστημάτων, αφού οι θαμώνες των γύρω μπαρ μπαίνουν το βράδυ με τα ποτά και χαζεύουν τα βιβλία μέχρι τις 23.00 που κλείνει.

Σκοπός των παιδιών που άνοιξαν το «Μωβ Σκίουρο» είναι να δημιουργήσουν ένα στέκι, όπου θα γνωρίζονται με το κοινό και θα χουν την ευκαιρία να κάνουν όμορφες συζητήσεις.


Φωτογραφίες: Bαγγέλης Ζαβός

Πλατεία Καρύτση 3, 210 3251872

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πλατεία Καρύτση μωβ σκίουρος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ