Η... κλήρωση του Αδωνι -Πώς αποφασίζει σε ποιο νοσοκομείο θα κάνει αιφνίδιο έλεγχο - iefimerida.gr

Η... κλήρωση του Αδωνι -Πώς αποφασίζει σε ποιο νοσοκομείο θα κάνει αιφνίδιο έλεγχο

Η... κλήρωση του Αδωνι -Πώς αποφασίζει σε ποιο νοσοκομείο θα κάνει αιφνίδιο έλεγ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρά την κακή «υποδοχή» που ενίοτε έχει, ο Αδωνις Γεωργιάδης δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει τις επισκέψεις του στα νοσοκομεία. Και μάλιστα έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο για να αποφασίζει πού θα κάνει αιφνίδιο έλεγχο κάθε φορά.

«Πολλές φορές τραβάω χαρτάκι στο αυτοκίνητο για να δω σε ποιο νοσοκομείο θα πάω», είπε ο υπουργός Υγείας μιλώντας στο MEGA για την... κλήρωση που κάνει κάθε εβδομάδα. Σχολιάζοντας την ένταση που προκλήθηκε την Παρασκευή, όταν μικρή ομάδα εργαζομένων του επιτέθηκε λεκτικά έξω από το Θριάσιο, ανέφερε πως «κάποιοι κάνουν επεισόδια όταν ενημερώνω σε ποιο νοσοκομείο θα πάω γιατί ξέρουν ότι θα τους παίξουν οι κάμερες, ενώ όταν δεν το ξέρει κανείς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

Μάλιστα ο κ. Γεωργιάδης κατέληξε πως θα συνεχίσει να κάνει αιφνίδιο έλεγχο κάθε εβδομάδα σε ένα νοσοκομείο γιατί όπως είπε αυτό έχει πολύ καλό αποτέλεσμα.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ