Εξερράγη νάρκη από το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο -Εντοπίστηκε σε λιμάνι της Κρήτης [εικόνες] - iefimerida.gr

Εξερράγη νάρκη από το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο -Εντοπίστηκε σε λιμάνι της Κρήτης [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νάρκη από το Β' παγκόσμιο πόλεμο εντοπίστηκε στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου. Αφού ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, έγινε ελεγχόμενη έκρηξη.

Μία νάρκη από το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο που βρέθηκε πριν 3 ημέρες στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου κινητοποίησε το Λιμεναρχείο. Τη νάρκη εντόπισε δύτης που είχε βουτήξει εκτελώντας κάποιες εργασίες εντός του λιμένα και αφού ενημέρωσε το Λιμεναρχείο ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Η νάρκη μετακινήθηκε από το σημείο όπου βρέθηκε αρχικά προκειμένου να ενεργοποιηθεί η διαδικασία της ελεγχόμενης έκρηξης, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να προκληθούν ζημιές στα πρανή του λιμανιού.

Λίγο πριν τις 13.00, σύμφωνα με το cretalive, μετά το μεσημέρι έγινε η πρώτη απόπειρα ελεγχόμενης έκρηξης που όμως δεν κατέστη εφικτή λόγω αφλογιστίας υλικού. Ωστόσο με τη δεύτερη προσπάθεια, λίγα λεπτά μετά τις 13.00 η νάρκη εξερράγη, ενώ παρούσα ήταν και δύναμη του στρατού. Προληπτικά είχε αποκλειστεί η διέλευση από την παραλιακή οδό της πόλης.

Εξερράγη νάρκη από το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο -Εντοπίστηκε σε λιμάνι της Κρήτης [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Εξερράγη νάρκη από το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο -Εντοπίστηκε σε λιμάνι της Κρήτης [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Εξερράγη νάρκη από το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο -Εντοπίστηκε σε λιμάνι της Κρήτης [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη ναρκη Β Παγκόσμιος Πόλεμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ