Τα 17 πράγματα που θέλουν οι άνδρες από τις γυναίκες τους στις σχέσεις [λίστα] - iefimerida.gr

Τα 17 πράγματα που θέλουν οι άνδρες από τις γυναίκες τους στις σχέσεις [λίστα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις περισσότερες φορές, οι άνδρες θα συμφωνήσουν με αυτό που λέει η κοπέλα τους ή η σύζυγός τους. Αλλά, αν ο άνδρας σας είχε πραγματικά μια δικιά του γνώμη, στοίχημα ότι όλα αυτά θα ήταν στην λίστα.

Το να γνωρίζετε πότε είναι η ώρα να μιλήσετε και πότε είναι η ώρα να μην μιλάτε. Όταν οι άνδρες μιλάνε στο τηλέφωνο ή παρακολουθούν την αγαπημένη τους τηλεοπτική εκπομπή ή αθλητική εκδήλωση, δεν θέλουν να τους ενοχλούν. Η κατανόηση αυτού του κανόνα μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τις σχέσεις με τους άνδρες.

Αφήστε τους να είναι άνδρες και αποδεχτείτε το. Μερικές φορές, ένας άνδρας δεν μπορεί ακούει άλλο για τις βρώμικες πάνες ή να σας ακούει να γκρινιάζετε σε αυτόν όλη την ώρα. Αφήστε τους να κάνουν ότι θέλουν καμία φορά για να αποσπάσουν από την καθημερινή τρέλα.

Μην τους αναγκάζεται να συμμετέχουν σε δραστηριότητες με τις φίλες σας, εκτός και αν θέλουν οι ίδιοι. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό, ειδικά αν δεν σας αρέσουν οι φίλοι του συντρόφου σας. Είναι σημαντικό για σας να έχετε τις φίλες σας και για εκείνος να έχει τους φίλους του.

Συμμετάσχετε σε δραστηριότητες που απολαμβάνουν και εξερευνήστε τα πράγματα που τους αρέσουν. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια γυναίκα που θα καθίσει και θα παρακολουθήσει το παιχνίδι μαζί τους ή μια γυναίκα που επιλέγει εθελοντικά το δεύτερο τηλεχειριστήριο του X-Box και μπαίνει στην τρέλα των video games.

Σεξ, όταν θέλουν αυτοί - και ΟΧΙ όταν θέλετε εσείς - δηλαδή καμία φορά. Στις γυναίκες αρέσει να πιστεύουν ότι ελέγχουν τη σεξουαλική ζωή στις σχέσεις τους. Αυτή η αντίληψη είναι εντελώς ανόητη και πρέπει να σταματήσει. Αν δεν θέλετε τον σύντροφό σας να συμμετάσχει σε "βρομοδουλειές” από την πλευρά του, τότε θα πρέπει αναλάβετε εσείς την φροντίδα αυτού του θέματος.

Ένας άνδρας δεν πρέπει ποτέ να κληθεί να πλείνει τα ρούχα. Αυτό είναι δεδομένο. Οι άνδρες το μόνο που θέλουν είναι να δείχνουν και να μυρίζουν ωραία στις γυναίκες! Έτσι, περιμένουν από εσάς να το φροντίσετε αυτό.

Οι περισσότεροι άνδρες μισούν να πηγαίνουν στο σουπερμάρκετ, οπότε ίσως δεν θα πρέπει να τους το ζητάτε. Όταν οι περισσότεροι άνδρες πηγαίνουν για ψώνια, αγοράζουν συνήθως ανθυγιεινά φαγητά και σκουπίδια, επειδή είναι βολικό και εύκολο να ετοιμαστούν. Οι γυναίκες πρέπει να το καταλάβουν αυτό και να φροντίζουν αυτά τα καθήκοντα στη σχέση.

Σταματήστε να το παίζετε δύσκολη. Ναι, καταλαβαίνω πως νιώθετε όταν παίζετε το "παιχνίδι της εβδομάδας" με έναν άντρα που σας αρέσει, αλλά το μόνο που κάνετε πραγματικά είναι να τον κάνετε να πάει για κάποια άλλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για αυτά τα παιχνίδια. Αν σας αρέσει κάποιος, τότε θα πρέπει να τους το πείτε. Διαφορετικά, μπορείτε να απολαύσετε την μοναξιά σας.

Όταν έρχεται εκείνη η ώρα του μήνα, ελέγξετε τη στάση σας. Ακριβώς επειδή έχετε αυτόν τον μηνιαίο επισκέπτη, δεν σας δίνει το δικαίωμα να μεταχειρίζεστε τους πάντες γύρω σας σαν σκουπίδια. Μπορούν να το επιτρέψουν μέχρι κάποιο επίπεδο, αλλά η συνεχόμενη συμπεριφορά της “σκύλας” διασχίζει τη γραμμή.

Μην τους ρωτάτε κάθε μέρα πώς δείχνετε ή αν φαίνεστε χοντρή. Οι άνδρες δεν θα απαντήσουν ΠΟΤΕ μα ποτέ με ειλικρίνεια στο ερώτημα αυτό, έτσι δεν υπάρχει πραγματικά κανένα νόημα να συζητηθεί. Ξέρουν ότι αν απαντήσουν με ειλικρίνεια, θα υπάρξει μια 4ώρη συζήτηση πάνω στο γιατί το πιστεύουν αυτό.

Μην μιλάτε κατά τη διάρκεια του σεξ, εκτός αν είναι βρώμικα λόγια. Το τελευταίο πράγμα που ένας άνδρας θέλει να ακούσει εν ώρα του σεξ είναι ανόητες σκέψεις από τη γυναίκα του. Εκτός αν λέτε κάτι να που θα τους “ανάψει,” είναι καλύτερο για όλους να μην μιλάτε καθόλου.

Μην νομίζεται ότι ψάχνουν ή ενδιαφέρονται για άλλες γυναίκες. Προσπαθήστε να έχετε αυτοπεποίθηση και να είστε σίγουροι για τον εαυτό σας και αυτό δεν θα πρέπει να είναι ένα ζήτημα.

Όταν σας παίρνουν τηλέφωνο ή σας στέλνουν μήνυμα, μην περιμένετε ώρες ή ακόμα μέρες να απαντήσετε. Δεν είμαστε στην δεκαετία του 80! Όλοι είναι με το τηλέφωνο στο πρόσωπό τους 24 ώρες το 24ωρο και ξέρουν ότι έχετε δει ή ακούσει το μήνυμα. Και πάλι, τα παιχνίδια αυτά δεν δουλεύουν με τους άνδρες. ΤΕΛΟΣ!

Οι γυναίκες πρέπει πραγματικά να σταματήσουν τη διατηρούν "καρτέλες" για την ημέρα του άνδρα τους στα σύγχρονα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης. Εάν πρόκειται να χρειαστεί να σας αντιμετωπίσουν με κάθε σχόλιο ή καινούριο φίλο, τότε οι πιθανότητες είναι ότι έχετε μεγάλα ζητήματα εμπιστοσύνης. Οι γυναίκες ξοδεύουν πάρα πολύ χρόνο στο facebook. Υπάρχουν και άλλα χόμπι κυρίες!

Υπάρχει πάρα πολλές μη ελκυστικές γυναίκες που μπορούν να κάνουν τον εαυτό τους να φαίνονται πιο σέξι και πιο ελκυστικές μόνο και μόνο με τις γνώσεις τους για το πώς να εφαρμόσουν και να συνθέτουν σωστά το μακιγιάζ. Οι περισσότεροι άνδρες θέλουν την γυναίκα τους για να φαίνεται όσο πιο σέξι και κομψή γίνεται, έτσι επενδύστε σε υψηλής ποιότητας προϊόντα, και μάθετε πώς να κάνετε τον εαυτό σας όσο όμορφο όσο το δυνατόν περισσότερο. Εάν αγοράζετε το μακιγιάζ σας από το σουπερμάρκετ, οι πιθανότητες είναι ότι αυτή η παράγραφος απευθύνεται σε εσάς.

Δεν είμαστε στο γυμνάσιο πια. Σταματήστε τις αγορές σε αυτά τα μίζερα καταστήματα όπως Abercrombie και Fitch και να αρχίστε να ντύνεστε σαν μια γυναίκα. Οι άνδρες έλκονται από γυναίκες με την αίσθηση της μόδας.

Πολλοί άνδρες κυριολεκτικά θα πέθαιναν από καρδιακή προσβολή, αν έβλεπαν ποτέ μια γυναίκα να βγάζει το πορτοφόλι της την στιγμή που έρχεται ο λογαριασμός. Πιο είδους στερεότυπο του 19ου αιώνα, λέει ότι ο άνδρας πρέπει να πληρώνει για κάθε δραστηριότητα στην οποία εμπλέκεται το ζευγάρι; Ήρθε η ώρα για τις κυρίες για βγάλουν τα πορτοφόλια τους για αλλαγή!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σεξ σχέσεις συμβουλές γυναίκες άνδρες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ