Troufa Chocolate Bar: Ενας ναός της σοκολάτας που προκαλεί εκρήξεις ηδονής στους λάτρεις του είδους [εικόνες] - iefimerida.gr

Troufa Chocolate Bar: Ενας ναός της σοκολάτας που προκαλεί εκρήξεις ηδονής στους λάτρεις του είδους [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν πρόκειται για ένα ακόμα ζαχαροπλαστείο αλλά για έναν «ναό» που ξέρει πως να λατρεύει τη μεγαλύτερη ηδονή των απανταχού γλυκατζίδων: τη σοκολάτα.

Το Troufa Chocolate bar αποτελεί μια ξεχωριστή μπουτίκ σοκολάτας που ξέρει να ιντριγκάρει και τον πιο απαιτητικό. Μικρές τρούφες σοκολάτας που αναδίδουν μεθυστικές ευωδιές σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής, όπως ακριβώς ταιριάζει σε κάτι τόσο ξεχωριστό.

Τα τρουφάκια είναι τοποθετημένα σε ράφια, οι σοκολατένιες λιχουδιές μοιάζουν με κοσμήματα υψηλού design και η γεύση τίποτα λιγότερο από αυτό που δείχνει η αψεγάδιαστη εμφάνισή τους.

Η ιδιαίτερη αυτή μπουτίκ μάλιστα μυεί τόσο πολύ τους επισκέπτες στον κόσμο της σοκολάτας, που τους επιτρέπει να παρακολουθήσουν το ανοιχτό εργαστήριο ζαχαροπλαστικής τη μοναδική στιγμή που οι σεφ δημιουργούν τα μικρά έργα τέχνης.

Ολες οι συνταγές παράγονται καθημερινά στα εργαστήριά και στις κουζίνες του Troufa Chocolate bar κάνοντας τις χειροποίητες σοκολάτες μια από τις καλύτερες γευστικές επιλογές της Αθήνας. Δείτε μερικές μόνο από τις εικόνες της σελίδας του Troufa Chocolate bar στο Facebook:

Χαριλάου Τρικούπη 146, Νέα Ερυθραία, Τηλ. 210 8000950

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ερυθραία τρούφες Troufa Chocolate bar
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ