Νέο βίντεο από το σεισμό στην Κεφαλονιά -Σαν βροχή πέφτουν τα προϊόντα, από τα ράφια σούπερ μάρκετ [βίντεο] - iefimerida.gr

Νέο βίντεο από το σεισμό στην Κεφαλονιά -Σαν βροχή πέφτουν τα προϊόντα, από τα ράφια σούπερ μάρκετ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη δύο βίντεο που αποκαλύπτουν την τρομακτική ένταση του σεισμού της Κυριακής, στην Κεφαλονιά, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Και τα δύο ελήφθησαν από κάμερα κλειστού κυκλώματος σε σούπερ μάρκετ στο Ληξούρι και αποτυπώνουν, με ακρίβεια, τόσο την ένταση της δόνησης, όσο και τα αισθήματα τρόμου που δημιούργησε στους κατοίκους.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται για πέμπτη μέρα, οι έλεγχοι των κατοικιών της σεισμόπληκτης Κεφαλονιάς. Έως τώρα έχουν ελεγχθεί 1.000 σπίτια, σε Αργοστόλι και Ληξούρι. Από αυτά, τα 500 έχουν υποστεί βλάβες.

Στο σύνολο, ωστόσο του νησιού, τα κλιμάκια των μηχανικών υπολογίζουν πως περίπου το 5% -επί του συνόλου των σπιτιών- παρουσιάζουν σοβαρές ζημιές, σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα δημοσίων Έργων, Στράτο Σιμόπουλο.

Βίντεο: Kefaloniapress-gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ