Συντονισμένη επίθεση δέχθηκε η Yahoo -Χάκερς απέκτησαν πρόσβαση στους λογαριασμούς των mail - iefimerida.gr

Συντονισμένη επίθεση δέχθηκε η Yahoo -Χάκερς απέκτησαν πρόσβαση στους λογαριασμούς των mail

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια συντονισμένη «επίθεση», με σκοπό την παράνομη πρόσβαση στους λογαριασμούς Yahoo Mail, αποκάλυψε η Yahoo Inc., ενώ προέτρεψε τους χρήστες της να αλλάξουν τους κωδικούς τους, για λόγους ασφαλείας.Ο διαδικτυακός κολοσσός δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τον ακριβή αριθμό των λογαριασμών που επηρεάστηκαν από την παραβίαση, ωστόσο ανέφερε σε ανάρτηση του, σε blog, ότι έλαβε «άμεση δράση προκειμένου να προστατεύσουμε τους χρήστες μας».

Σημειώνεται πως η επίθεση στους λογαριασμούς email της Yahoo αποτελεί την πιο πρόσφατη, σε μια σειρά παραβιάσεων ασφαλείας σε εταιρείες, μεταξύ των οποίων η Target Corp. και η δημοφιλής εφαρμογή Snapchat.

«Η έρευνά μας που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη δείχνει πως το κακόβουλο λογισμικό χρησιμοποίησε τη λίστα των ονομάτων χρηστών και των κωδικών για την πρόσβαση στους λογαριασμούς του Yahoo Mail» ανέφερε η Yahoo.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ επίθεση email Yahoo
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ