Ξύλο στην ιταλική Βουλή -Βουλευτές έβαλαν μαντήλια και μετέτρεψαν το Κοινοβούλιο σε ρινγκ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ξύλο στην ιταλική Βουλή -Βουλευτές έβαλαν μαντήλια και μετέτρεψαν το Κοινοβούλιο σε ρινγκ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηταν λίγες ημέρες πριν όταν η τουρκική Βουλή είχε μετατραπεί σε ρινγκ. Το σκηνικό έντασης με μπουνιές, σπρωξίματα και χαστούκια φαίνεται πως «μεταφέρθηκε» στην Ιταλία, όπου βουλευτές και υπάλληλοι του Κοινοβουλίου πιάστηκαν στα χέρια.Τα επεισόδια σημειώθηκαν όταν η πρόεδρος του Κοινοβουλίου, Λάουρα Μπολντρίνι, ζήτησε από τους εκπροσώπους των κομμάτων να ψηφίσουν το μέτρο, που αυξάνει το μετοχικό κεφάλαιο της Τράπεζας της Ιταλίας.

Οι βουλευτές των Πέντε Αστέρων, οι οποίοι αντιδρούσαν στο μέτρο, εγκατέλειψαν τα έδρανά τους και κατευθύνθηκαν με άγριες διαθέσεις προς εκείνα της κυβέρνησης.

Την ίδια στιγμή, αναρτήθηκαν πανό με τη λέξη Ντροπή (Vergogna), ενώ βουλευτές του δεξιού κόμματος «Αδέλφια της Ιταλίας» ξεδίπλωσαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας ιταλικές σημαίες. Αυτό στάθηκε και αφορμή για να μετατραπεί η ιταλική Βουλή σε ρινγκ, με τους βουλευτές και τους υπαλλήλους να πιάνονται στα χέρια.

Μάλιστα, κάποια στιγμή, ένας βουλευτής χαστούκισε την συνάδελφό του, του κόμματος των Πέντε Αστέρων, Λορεντάνα Λούπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ