Στο Μαξίμου ο νέος διεθύνων σύμβουλος της Deutsche Telekom -Οι Γερμανοί ετοιμάζουν επενδύσεις 1,2 δισ. ευρώ στην Ελλάδα - iefimerida.gr

Στο Μαξίμου ο νέος διεθύνων σύμβουλος της Deutsche Telekom -Οι Γερμανοί ετοιμάζουν επενδύσεις 1,2 δισ. ευρώ στην Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά είχε το απόγευμα της Πέμπτης ο διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Telekom Timotheus Höttges, στο πλαίσιο της πρώτης του επίσκεψης σε ευρωπαϊκή θυγατρική του γερμανικού ομίλου από τότε που ανέλαβε καθήκοντα ως CEO (1η Ιανουαρίου 2014).

Στη συνάντηση του Μαξίμου ο CEO της DT συνοδευόταν από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου ΟΤΕ Μιχάλη Τσαμάζ, και την Κλαούντια Νέματ, υπεύθυνη Ευρώπης και Τεχνολογίας της DΤ.

Είχε προγηθεί συνάντηση του κ. Höttges με τον κ. Τσαμάζ, στελέχη και εργαζομένους του ΟΤΕ.

Ο ΟΤΕ σήμερα βασίζεται στις δικές του δυνάμεις, παρατήρησαν χαρακτηριστικά οι κ.κ. Höttges και Τσαμάζ, με το διευθύνοντα σύμβουλο της Deutsche Telekom να διευκρινίζει πως «η ελληνική θυγατρική μας είναι ανεξάρτητη και δεν βασίζεται σε χρηματοδότηση από τον Όμιλο».

Στόχος, τόνισε, είναι να καταστήσουμε την Deutsche Telekom κορυφαίο τηλεπικοινωνιακό πάροχο στην Ευρώπη με τον OTE έναν ισχυρό θεμέλιο λίθο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πορεία της δημοσιονομικής εξυγίανσης στην Ελλάδα: «Αξίζει μεγάλο σεβασμό για το πώς ως χώρα κατάφερε να πετύχει σημαντική πρόοδο στην μεταρρύθμιση της οικονομίας της σε τόσο σύντομη χρονική περίοδο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, Deutsche Telekom και ΟΤΕ σχεδιάζουν περαιτέρω επενδύσεις ύψους 1,2 δισ. ευρώ στην Ελλάδα τα επόμενα τέσσερα χρόνια. «Τα επόμενα 4 χρόνια σχεδιάζουμε επενδύσεις 1,2 δισ. ευρώ, σημαντικό μέρος των οποίων αφορά σε δίκτυα Νέας Γενιάς σταθερής και κινητής τηλεφωνίας» είχε δηλώσει ο κ. Τσαμάζ στην τελευταία του συνάντηση με τον Πρωθυπουργό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Deutsche Telekom Timotheus Höttges
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ