Ποιοι θέλουν την Φωτεινή Πιπιλή υποψήφια δήμαρχο Αθήνας- Τις προσεχείς μέρες αποφασίζει ο Σαμαράς - iefimerida.gr

Ποιοι θέλουν την Φωτεινή Πιπιλή υποψήφια δήμαρχο Αθήνας- Τις προσεχείς μέρες αποφασίζει ο Σαμαράς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σχετική εισήγηση, σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, έγινε τις τελευταίες ημέρες από κορυφαίο στέλεχος της Ν.Δ, καθώς κρίθηκε ότι η κ. Πιπιλή μπορεί με τη μαχητική προσωπικότητά της, να διευρύνει το κομματικό κοινό της Ν.Δ, αλλά και επειδή ως πρώην αντιδήμαρχος διαθέτει μεγάλη αυτοδιοικητική πείρα και γνώση των προβλημάτων της Αθήνας.Η βουλευτής της Α' Αθήνας, πρώην αντιδήμαρχος και επίμονα ασχολούμενη με τα θέματα της πόλης, Φωτεινή Πιπιλή είναι το νέο πρόσωπο που μπαίνει στο τραπέζι των διεργασιών στη Νέα Δημοκρατία, για την διεκδίκηση του Δήμου Αθηναίων. Σε κάθε περίπτωση, πιθανή υποψηφιότητα της κα Πιπιλή θα δημιουργήσει σίγουρα εκρηκτικές αντιπαραθέσεις με τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, δεδομένης της σχέσης τους.

Κρίθηκε επομένως ότι μπορεί να αντιπαρατεθεί αποτελεσματικότερα, τόσο έναντι του κ. Γ. Καμίνη, όσο και του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και ότι θα υποχρέωνε τον Νικήτα Κακλαμάνη να υπαναχωρήσει από τη βούλησή του να επαναδιεκδικήσει τον δήμο, σύμφωνα πάντα με την Καθημερινή.

Πάντως, τα νέα ονόματα που «μετριούνται» από το επιτελείο της ΝΔ είναι ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ Μίχαλος, αλλά και ο δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Πατούλης. Η Ολγα Κεφαλογιάννη έκλεισε μόνη της τις σχετικές συζητήσεις παραπέποντας σε πρόσωπα που έχουν εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση – προφίλ που υπηρετούν τόσο η κυρία Πιπιλή όσο και ο κύριος Κακλαμάνης. Σε κάθε περίπτωση, τις προσεχείς ημέρες ο Αντώνης Σαμαράς θα ανακοινώσει και επισήμως τις επιλογές του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ