Νέες συλλήψεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για το θρίλερ της απόδρασης του Ξηρού - iefimerida.gr

Νέες συλλήψεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για το θρίλερ της απόδρασης του Ξηρού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται το θρίλερ της απόδρασης του Χριστόδουλου Ξηρού, με τους αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και της ΕΛ.ΑΣ. να πραγματοποιούν τις τελευταίες ημέρες εφόδους σε σπίτια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, προκειμένου να φθάσουν στα ίχνη του εκτελεστή της 17 Νοέμβρη.Σήμερα, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας σε τρία σπίτια στην Αθήνα και ισάριθμα στη Θεσσαλονίκη συνελήφθησαν συνολικά τέσσερα άτομα.

ένα φυσίγγιο των 9 mm, μία κροτίδα, τρεις σφεντόνες, μία αντιασφυξιογόνα μάσκα, δύο φορητοί πομποδέκτες με φορτιστή, έντυπο υλικό, κ.λπ.Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην οικία του συλληφθέντα στην Αθήνα βρέθηκαν μία ξιφολόγχη, δύο μαχαίρια, ένα μαχαίρι τύπου πεταλούδα,

Παράλληλα, στη Θεσσαλονίκη στο σπίτι δύο συλληφθέντων εντοπίστηκαν ένα μαχαίρι, μία βαριοπούλα, δύο αντιασφυξιογόνες μάσκες, φορητοί πομποδέκτες, έντυπο υλικό, κ.λπ.

Τέλος, στην οικία του τέταρτου συλληφθέντα βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Η έρευνα της Αντιτρομοκρατικής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με στόχο να εντοπιστεί το κρησφύγετο του Ξηρού είναι σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ