O ποιητής δολοφόνος -Σκότωσε ένα φίλο του γιατί προτιμούσε την πεζογραφία - iefimerida.gr

O ποιητής δολοφόνος -Σκότωσε ένα φίλο του γιατί προτιμούσε την πεζογραφία

O ποιητής δολοφόνος -Σκότωσε ένα φίλο του γιατί προτιμούσε την πεζογραφία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποίηση ή πεζογραφία; Το ερώτημα είναι σοβαρό και η επιλογή μπορεί να αποτελέσει την ειδοποιό διαφορά ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο. Τουλάχιστον αν κάποιος έχει αυτή τη διαφωνία με τον συγκεκριμένο Ρώσο.

Ο πρώην δάσκαλος έφτασε στο σημείο να σκοτώσει ένα φίλο του, όταν δεν κατάφερε να τον πείσει με τα επιχειρήματά του. Οι δύο τους, μεθυσμένοι, λογομάχησαν για το αν είναι ανώτερη η ποίηση ή η πεζογραφία. Το θύμα επέμενε στην πεζογραφία και έξαλλος ο 53χρονος λάτρης των στίχων τον έσφαξε με ένα μαχαίρι.

Μετά από τη δολοφονία, ο δράστης εξαφανίστηκε από την οικία του, όπως αναφέρει η Guardian και κρύφτηκε σε ένα φιλικό σπίτι, αλλά τον ανακάλυψε η αστυνομία. Αυτό είναι το δεύτερο «λογοτεχνικό» έγκλημα μέσα σε λίγους μήνες στη Ρωσία. Πριν από λίγο καιρό ένας άνδρας πυροβόλησε έναν άλλο γιατί διαφώνησαν σχετικά με τις θεωρίες του Γερμανού φιλόσοφου Ιμμάνουελ Καντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις Ποίηση λογοτεχνία δολοφονία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ