Εξερευνώντας το διάστημα μέσα από παιδικές ζωγραφιές – Πως τα παιδιά φαντάζονται το σύμπαν [εικόνες] - iefimerida.gr

Εξερευνώντας το διάστημα μέσα από παιδικές ζωγραφιές – Πως τα παιδιά φαντάζονται το σύμπαν [εικόνες]

Εξερευνώντας το διάστημα μέσα από παιδικές ζωγραφιές – Πως τα παιδιά φαντάζονται
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι θα ζωγραφίζαμε αν μας ζητούσαν να αποτυπώσουμε σε μια κόλλα Α4 την εικόνα του διαστήματος που έχουμε στο μυαλό μας; Η αλήθεια είναι πως από μια ηλικία και μετά, όλοι διαμορφώνουμε μια ακριβή εικόνα για το σύμπαν. Αυτό σημαίνει πως οι περισσότεροι θα προσπαθούσαμε να το αποτυπώσουμε με βάση τις εμπειρίες και όχι τη φαντασία μας.

Δεν συμβαίνει το ίδιο όμως και στο κόσμο των... μικρών που ακόμα δεν έχουν καθαρή εικόνα του διαστήματος και έτσι χρησιμοποιούν τη φαντασία τους λίγο παραπάνω. Αυτό είναι και το στοιχείο που κάνει τόσο ενδιαφέρουσες τις ζωγραφιές τους.

Ο οργανισμός Space Foundation έκανε μια εκδήλωση παιδικής ζωγραφικής και κάλεσε όλους τους... μικρούς να στείλουν μια ζωγραφιά τους με θέμα το διάστημα. Οι συμμετέχοντες ήταν πολλοί και κάποια από τα έργα τους είναι πραγματικά εντυπωσιακά.

Δείτε κάποιες από τις ζωγραφιές των παιδιών:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ