Κλείνει το «καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο» - iefimerida.gr

Κλείνει το «καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ισπανικό εστιατόριο,που επανειλημμένως έχει ψηφιστεί ως το «καλύτερο στον κόσμο»,αποφάσισε να σερβίρει το τελευταίο του πιάτο στο κοινό και να κλείσει οριστικά τις πόρτες του.

Το «Ελ Μπούλι» που ανήκει στον πολυβραβευμένο σεφ Στεφάν Αντριά θα βάλει τέλος στα έξοχα 27 χρόνια λειτουργίας του με ένα πριβέ δείπνο για τα άτομα του προσωπικού του και τις οικογένειες τους.Το ρεστοράν που βρίσκεται στην πόλη των Τριανταφύλλων κατέχει το ρεκόρ πρώτης θέσης στην παγκοσμίου φήμης λίστα με τα καλυτερα 50 εστιατόρια ανά τον κόσμο,με 5 πρωτιές.

Χαρακτηριστικό είναι ότι φέτος,το γνωστό εστιατόριο που ειδικεύεται στην μοριακη γαστρονομία,τέθηκε σε λειτουργία μόνο για 6 μήνες και παρά την φήμη του δεν κατάφερε να κάνει το παραμικρό κέρδος.

«Δεν είναι το καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο γιατί απλά αυτό δεν υπάρχει...αλλά αποτελεί σήμερα το μέρος με την μεγαλύτερη επιρροή σε σχέση με την κουζίνα παγκοσμίως και ειδικά όσον αφορά τον τομέα της δημιουργικότητας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντριά

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ