Οργή για τον κουρέα -Εδεσε τον 11χρονο μαθητευόμενό του στο μηχανάκι και τον έσερνε γιατί δεν πήγε για δουλειά [βίντεο] - iefimerida.gr

Οργή για τον κουρέα -Εδεσε τον 11χρονο μαθητευόμενό του στο μηχανάκι και τον έσερνε γιατί δεν πήγε για δουλειά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οργή προκαλεί το βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο Διαδίκτυο και δείχνει τον απαράδεκτο τρόπο με τον οποίο ένας κουρέας στην Τουρκία θέλησε να τιμωρήσει τον 11χρονο μαθητευόμενό του που αντί να πάει για δουλειά, προτίμησε να πάει για παιχνίδι σε ένα ίντερνετ καφέ: Τον έδεσε με ένα ένα σκοινί από το μηχανάκι του και τον έσερνε.

Το απερίγραπτο περιστατικό συνέβη στην επαρχία Φετιγιέ. Ο κουρέας έδεσε τη μία άκρη του σχοινιού στο λαιμό του 11χρονου και την άλλη στο μηχανάκι του και άρχισε να κάνει βόλτες στην παραλιακή τουρκική πόλη. Οπως φαίνεται και από το βίντεο -από κάμερα ασφαλείας- που κατέγραψε το πρωτοφανές περιστατικό, γεμάτοι απορία πολίτες πετάγονται από τα μαγαζιά στο δρόμο, μην μπορώντας να πιστέψουν αυτό που βλέπουν μπροστά τους.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που εντόπισε τον βασανιστή και το θύμα του. Το παιδί έκλαιγε με λυγμούς, ενώ ο κουρέας απαντώντας στην εύλογη ερώτηση «γιατί το έκανες αυτό», απάντησε «για πλάκα». Λίγο αργότερα, φυσικά, συνελήφθη.

Ο μικρός, από την πλευρά του, υποστήριξε ότι δύο μήνες που εργάζεται δεν έχει πάρει φράγκο κι όταν «τόλμησε» να ζητήσει τα χρωστούμενα, ο κουρέας τον χτύπησε. Ετσι, αποφάσισε να μην πάει για δουλειά και να πάει να παίξει, αλλά δυστυχώς ο κουρέας του επιφύλασσε αυτή τη σκληρή τιμωρία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ