Εκτακτο βοήθημα 600 ευρώ σε κάθε οικογένεια που επλήγη από το σεισμό -Τα δικαιολογητικά που χρειάζονται - iefimerida.gr

Εκτακτο βοήθημα 600 ευρώ σε κάθε οικογένεια που επλήγη από το σεισμό -Τα δικαιολογητικά που χρειάζονται

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίδομα άμεσης επισκευής ζημιών ύψους 600 ευρώ, στις οικογένειες που επλήγησαν από το σεισμό της Κυριακής στην Κεφαλονιά, θα διατεθεί άμεσα σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, ο κ. Μιχελάκης σημείωσε πως για να λάβουν οι δικαιούχοι το επίδομα, θα καταθέτουν μόνο μια υπεύθυνη δήλωση και ο έλεγχος για το αληθές των στοιχείων θα ακολουθεί.

Στο μεταξύ, αναστέλλεται για τρεις μήνες η υποχρέωση καταβολών στους φορείς κοινωνικής ασφάλισης για Κεφαλονιά και Ιθάκη, ενώ το ΥΠΟΙΚ έδωσε τρίμηνη παράταση για την κατάθεση των φορολογικών δηλώσεων και την αποπληρωμή βεβαιωμένων οφειλών.

Παράλληλα, χθες η Τράπεζα Πειραιώς αποφάσισε την αναβολή για ένα μήνα των τρεχουσών υποχρεώσεων των κατοίκων του νησιού, ενώ όπως ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών, εντός της ημέρας συνεδριάζει η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών για να αντιμετωπιστεί συνολικά το ζήτημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ