Ροζ σκάνδαλο στην Αγγλία -Γυρίστηκε ταινία πορνό σε πανεπιστήμιο με πρωταγωνίστρια φοιτήτρια της ψυχολογίας - iefimerida.gr

Ροζ σκάνδαλο στην Αγγλία -Γυρίστηκε ταινία πορνό σε πανεπιστήμιο με πρωταγωνίστρια φοιτήτρια της ψυχολογίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλο έχει προκαλέσει στην Αγγλία το ροζ σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στο University of the West of England στο Bristol, τον χώρο όπου ένας παραγωγός πορνό επέλεξε για να γυρίσει ροζ ταινία.Η ταινία τιτλοφορείται «Xzena» και πρωταγωνιστεί μία φοιτήτρια ψυχολογίας.Φυσικά όλα έγιναν κάτω από «άκρα μυστικότητα» χωρίς την άδεια της συγκλήτου του Πανεπιστημίου.

Την λύπη του για το περιστατικό εξέφρασε εκπρόσωπος του ιδρύματος σημειώνοντας πως κάτι τέτοιο «είναι εντελώς λάθος το μήνυμα που περνά για το ρόλο και την αποστολή του Πανεπιστημίου».

«Η φοιτητική ένωση ανησυχεί βαθύτατα που αυτή η πράξη συνέβη στην πανεπιστημιούπολη μας» υποστήριξε ο πρόεδρος της Ενωσης φοιτητών Charlie Roper.

Από την πλευρά του ο παραγωγός, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ημέρες να καθίσει στο εδώλιο ανέφερε πως δεν χρησιμοποιήθηκαν οι εσωτερικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου, αλλά μόνο οι εξωτερικές που όπως υποστήριξε πρόκειται για δημόσιους χώρους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ