Στο κυνήγι του Ξηρού η ΕΛ.ΑΣ. -Νέες επιδρομές και δύο συλλήψεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - iefimerida.gr

Στο κυνήγι του Ξηρού η ΕΛ.ΑΣ. -Νέες επιδρομές και δύο συλλήψεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέες συλλήψεις σημειώθηκαν λίγο μετά τις 18:00 κατά τη διάρκεια των επιδρομών των αξιωματικών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και της Ασφάλειας, οι οποίοι «χτενίζουν» Αθήνα και Θεσσαλονίκη, προκειμένου να εντοπίσουν τα ίχνη του Χριστόδουλου Ξηρού ή κάποια στοιχεία που θα οδηγήσουν στη σύλληψή τουΣήμερα πραγματοποιήθηκε αστυνομική έρευνα σε τέσσερα σπίτια στη Θεσσαλονίκη και σε τρία στην Αθήνα, όπου συνελήφθησαν δύο άτομα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο σπίτι του συλληφθέντα στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν μία ξιφολόγχη πολεμικού τυφεκίου τύπου καλάσνικοφ, ένα πιστόλι replica, ένα τσεκούρι, τρία μαχαίρια, τέσσερα ξύλινα ρόπαλα, ένας ασύρματος πομποδέκτης, δύο σπρέι πιπεριού, ένα λέιζερ, επτά αντιασφυξιογόνες μάσκες έντυπο αναρχικού περιεχομένου, κ.λπ.

Στο σπίτι του συλληφθέντα στην Αθήνα εντοπίστηκαν ένα δίκανο με 188 φυσίγγια, αεροβόλο πιστόλι replica, 38 αβολίδωτα φυσίγγια, ένα μαχαίρι ναυτικού τύπου, ένα ζεύγος χειροπέδες και μία αντιασφυξιογόνος μάσκα.

Η έρευνα της Αντιτρομοκρατικής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με στόχο να εντοπιστεί το κρησφύγετο του Ξηρού και να μην του δοθεί η δυνατότητα να οργανώσει και να εκτελέσει κάποιο πιθανό χτύπημα είναι σε εξέλιξη..

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ