Η Αλίσα Νάτινγκ σπάει τα ταμπού με μυθιστόρημα όπου σεξουαλικά αδηφάγα δασκάλα αποπλανεί 14χρονο μαθητή της - iefimerida.gr

Η Αλίσα Νάτινγκ σπάει τα ταμπού με μυθιστόρημα όπου σεξουαλικά αδηφάγα δασκάλα αποπλανεί 14χρονο μαθητή της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πλήθος συζητήσεων και διαμαχών έχει πυροδοτήσει το τελευταίο διάστημα το μυθιστορηματικό ντεμπούτο της Αλίσα Νάτινγκ με τίτλο «Tampa».

Το μυθιστόρημα έχει χαρακτηριστεί ως ένα είδος «αντι-Λολίτας», καθώς στη θέση του περίφημου καθηγητή Χάμπερτ – από το μυθιστόρημα του Βλαντιμίρ Ναμπόκοφ «Λολίτα» που μεταφέρθηκε αριστουργηματικά στον κινηματογράφο από τον Στάνλεϊ Κιούμπρικ – έχουμε πλέον μία 26χρονη δασκάλα, ονόματι Σελέστ Πράις, η οποία δεν χάνει ευκαιρία να πραγματοποιήσει τις παιδοφιλικές εμμονές της με τον 14χρονο μαθητή της Τζακ Πάτρικ.

Το ανήλικο αντικείμενο του πόθου της υφίσταται με έξαψη και αδιαμαρτύρητα τα ισχυρά πάθη της νεαρής δασκάλας μέσα σε αυτοκίνητα, σκοτεινές γωνιές, ακόμη και μέσα στην άδεια τάξη.

Η Αλίσα Νάτινγκ είναι καθηγήτρια δημιουργικής γραφής και Αγγλικής Φιλολογίας στο John Carroll University και ζει με το σύζυγό της και την κόρη της στο Οχάιο.

Η Αλίσα Νάτινγκ σπάει τα ταμπού με μυθιστόρημα όπου σεξουαλικά αδηφάγα δασκάλα αποπλανεί 14χρονο μαθητή της  | iefimerida.gr 0
Η Αλίσα Νάτινγκ σπάει τα ταμπού με μυθιστόρημα όπου σεξουαλικά αδηφάγα δασκάλα αποπλανεί 14χρονο μαθητή της  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ