Χαμός με Πολ ΜακΚάρτνεϊ και Γιόκο Όνο που ξεβιδώθηκαν στη ζωντανή εκτέλεση του «Get Lucky» [βίντεο] - iefimerida.gr

Χαμός με Πολ ΜακΚάρτνεϊ και Γιόκο Όνο που ξεβιδώθηκαν στη ζωντανή εκτέλεση του «Get Lucky» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι πλέον γεγονός ότι οι Daft Punk ήταν οι μεγάλοι νικητές των 56ων μουσικών βραβείων Γκράμι (Grammy Awards) που απονεμήθηκαν τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδος) στο Λος Άντζελες σε μία τελετή που διήρκεσε 3,5 ώρες και μεταδόθηκε ζωντανά από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS.

Ειδικότερα, το βραβείο Γκράμι για το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς κέρδισε το συγκρότημα από τη Γαλλία Daft Punk με το άλμπουμ του Random Access Memories.

Τα στιγμιότυπα όμως που θα μείνουν από την απονομή ήταν οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν κατά τη ζωντανή εκτέλεση του «Get Lucky» με τους Daft Punk, Pharrell Williams και τον ζωντανό μύθο Stevie Wonder να δίνουν τα ρέστα τους και να ξεσηκώνουν το πλήθος, ανάμεσα στο οποίο μπορεί κανείς να διακρίνει προσωπικότητες όπως οι Πολ ΜακΚάρτνεϊ και Γιόκο Όνο να ξεβιδώνονται στο χορό.

Δείτε το βίντεο της ζωντανής εκτέλεσης:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ