Είναι άραγε «χαζοί» οι χρήστες του Internet Explorer; - iefimerida.gr

Είναι άραγε «χαζοί» οι χρήστες του Internet Explorer;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι άραγε οι χρήστες διαφορετικών web browsers εξυπνότεροι από αυτούς που χρησιμοποιούν τον Internet Explorer της Microsoft; Τα αποτελέσματα μιας τελευταίας έρευνας έτσι δείχνουν.

Η έρευνα της AptiQuant, μιας Καναδέζικης εταιρίας συμβούλων, έδωσε σε 100,000 άτομα ένα ΙQ τεστ ενώ παρακολουθούσε ποιον browser χρησιμοποιούσαν καθώς το έκαναν.Το αποτέλεσμα ήταν ότι όσοι χρησιμοποιούσαν τον πλοηγό της Microsoft σκόραραν χαμηλότερα του μέσου όρου, ενώ όσοι χρησιμοποίησαν firefox, chrome ή safari βρίσκονταν άνω του μέσου όρου.

Η αναφορά της έρευνας υποδεικνύει πως οι χρήστες του explorer έιναι πιο ανθεκτικοί σε οποιαδήποτε αλλαγή.Το πρόγραμμα της microsoft αποτελεί τον πιο διάσημο πλοηγό στον κόσμο με ποσοστο 43%, ενώ το firefox έχει κάτω από 30% και μετά ακολουθεί το chrome της Google με μερίδιο 19% σύμφωνα με αναφορά του Μαΐου.

«Είναι κοινή λογική ότι οι εκδόσεις του Internet Explorer από 6 έως 8 είναι εντελώς ασύμβατες με τα νέα μοντέρνα στανταρντ του διαδικτύου» αναφέρει χαρακτηριστικά η AptiQuant

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ