Συγκλονιστική αποκάλυψη: Ο κυβερνήτης του Λιμενικού σκάφους που έσπευσε στο Φαρμακονήσι είχε χάσει τη μητέρα του στο ναυάγιο του Σάμινα - iefimerida.gr

Συγκλονιστική αποκάλυψη: Ο κυβερνήτης του Λιμενικού σκάφους που έσπευσε στο Φαρμακονήσι είχε χάσει τη μητέρα του στο ναυάγιο του Σάμινα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που το Λιμενικό Σώμα και το υπουργείο Ναυτιλίας τονίζουν κατηγορηματικά ότι δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα τα όσα ακούστηκαν περί καταγγελιών για χτυπήματα και σπρωξίματα των λιμενικών στους μετανάστες που ναυάγησαν στο Φαρμακονήσι για να μην ανέβουν στη βάρκα του Λιμενικού έρχεται στο φως μια συγκλονιστική λεπτομέρεια για τον κυβερνήτη του σκάφους του Λιμενικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, ο κυβερνήτης του σκάφους του Λιμενικού σε ηλικιά 20 ετών επέβαινε στο πλοίο Σάμινα τη νύχτα της 26ης Σεπτεμβρίου του 2006, όταν δηλαδή ναυάγησε λίγο έξω από την Πάρο. Μάλιστα στο ναυάγιο έχασε την μητέρα του η οποία πνίγηκε, ενώ ο ίδιος σώθηκε την τελευταία στιγμή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ