Ανατριχιαστικές φήμες για τους θρύλους της ροκ: Γιατί έβγαλε τα πλευρά του ο Μάνσον, που έβαζε τις Mars ο Τζάγκερ και άλλα - iefimerida.gr

Ανατριχιαστικές φήμες για τους θρύλους της ροκ: Γιατί έβγαλε τα πλευρά του ο Μάνσον, που έβαζε τις Mars ο Τζάγκερ και άλλα

Ανατριχιαστικές φήμες για τους θρύλους της ροκ: Γιατί έβγαλε τα πλευρά του ο Μάν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εαν οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς για τους θρύλους της ροκ ήταν αληθινές, τότε η ημέρα ενός ροκ σταρ περιλαμβάνει 2 ώρες μουσικής και 22 ώρες γεμάτες σεξ, ναρκωτικά και λατρεία του Σατανά. Βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους, ήρθε η ώρα να ξεσκεπάσουμε αστικούς μύθους του μουσικού χώρου.

Η ιστοσελίδα cracked.com έρχεται να καταρρίψει όλες τις παρανοϊκές θεωρίες που έχουν κατά καιρούς ακουστεί για διάσημους ροκ σταρ, αλλά και να επιβεβαιώσει κάποιες άλλες, συχνά πολύ πιο ακραίες.

Ο «ελαστικός» Μέριλιν Μάνσον
Ο εκκεντρικός σταρ, σύμφωνα με το θρύλο, έχει αφαιρέσει δύο από τα πλευρά του ώστε να μπορεί να αυτοικανοποιείται πιο εύκολα. Οποιος κι αν έβγαλε αυτό το θρύλο δεν κατέχει ούτε τα στοιχειώδη από ιατρική, αφού σύμφωνα με τους επιστήμονες, δεν υπάρχουν στοιχεία για μια επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης πλευρών σε καμία χώρα του δυτικού κόσμου. Πέραν αυτού, οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ακόμη κι αν ο Μανσον ήθελε να κάνει κάτι τέτοιο θα ήταν πιο πρακτικό να είχε αφαιρέσει σπόνδυλο κι όχι πλευρά.

Ο «κοπρολάγνος» Φρανκ Ζάππα
Ο μισάνθρωπος ερημίτης και πάλαι ποτέ πειραματικός ροκ συνθέτης Φρανκ Ζάππα, σύμφωνα με το θρύλο, έφαγε στη σκηνή ακαθαρσίες. Στην πραγματικότητα, ο Ζάππα ήταν βαρετά συντηρητικός και πολέμιος των ακραιοτήτων και των ναρκωτικών. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε ειδικά για το εν λόγω περιστατικό, απάντησε: «Δεν έφαγα ποτέ σκ@τ@ στη σκηνή και γενικά το πιο κοντινό που έχω φάει ποτέ σε σκ@τ@ ήταν ο μπουφές του μοτέλ Holiday Inn στο Fayetteville»

Ο Μικ Τζάγκερ και η Mars
Ο εκκεντρικός γερόλυκος της ροκ, λέγεται ότι πιάστηκε από τη δίωξη ναρκωτικών στο κρεβάτι γυμνός με τη Μαριάν Φέιθφουλ, τον Ντέιβιντ Μπάουι και μία σοκολάτα Mars σε σκηνές γραφικές. Πράγματι η αστυνομία εισέβαλε στο δωμάτιο του Τζάγκερ ψάχνοντας ναρκωτικά και όπως υποστήριξε ο ίδιος ο Μπάουι, όντων ήταν παρών και έτρωγαν σοκολάτες, ωστόσο όλα τα άλλα είναι κακεντρεχείς φήμες, αφού δεν συνέβη οτιδήποτε σεξουαλικό μεταξύ τους.

Οι KISS «δωρίζουν» αίμα
Σύμφωνα με έναν ακραίο θρύλο, οι Kiss χρησιμοποίησαν το ίδιο τους το αίμα για να βάψουν με κόκκινο τη σειρά κόμικ της Marvel στην οποία πρωταγωνιστούσαν το 1977. Κι όμως, αυτός ο θρύλος είναι αλήθεια και μάλιστα υπάρχει φωτογραφικό υλικό και μαρτυρίες του κοινού, αφού η παράδοση των φιαλιδίων με το αίμα στη Marvel έγινε σε δημόσια εκδήλωση.

Ο Ρομπ Στιούαρτ «παραήπιε»
Σύμφωνα με έναν θεότρελο θρύλο, ο Στιούαρτ, έχει μεταφερθεί στο παρελθόν στο νοσοκομείο έχοντας καταπιεί 3 λίτρα σπέρμα. Εκτός του ότι αυτό είναι πρακτικά αδύνατον γιατί ένας άνθρωπος δε μπορεί να πιει ούτε 3 λίτρα γάλα χωρίς να κάνει εμετό, ο Στιούαρτ διέψευσε τις φήμες μιλώντας στο περιοδικό Rolling Stone, ωστόσο μάλλον τα έκανε χειρότερα. Συγκεκριμένα δήλωσε «αυτό είναι ξεκαρδιστικά γελοίο, πού θα μπορούσα να βρω τόσο πολύ; από ένα πλοίο ναύτες, ή μία ολόκληρη ποδοσφαιρική ομάδα;» και φυσικά συνέχισε καταμετρώντας όλα τα επαγγέλματα που θα μπορούσε να φανταστει...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ