Η σχέση της καλλονής δημοσιογράφου Φλορίντας Πετρουτσέλι με τον ανιψιό του Μιχάλη Λιάπη [εικόνες] - iefimerida.gr

Η σχέση της καλλονής δημοσιογράφου Φλορίντας Πετρουτσέλι με τον ανιψιό του Μιχάλη Λιάπη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ζευγάρι με τον ανιψιό του Μιχάλη Λιάπη, Κωνσταντίνο, είναι τα τελευταία πέντε χρόνια η Ιταλίδα δημοσιογράφος, που ζει και εργάζεται στην Ελλάδα, Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Δημοσιεύματα, πριν ένα περίπου χρόνο, ήθελαν τον δικηγόρο γιος του Μάρκου Λίαπη και τη νεαρή δημοσιογράφο, μάλιστα να αρραβωνιάστηκαν. «Πήραν κάποιες φωτογραφίες από το facebook, από τη βραδιά της πρωτοχρονιάς, και γράψανε ότι αρραβωνιαστήκαμε και τέτοια. Αν με ρωτούσατε, θα σας έλεγα πως είναι ο τέλειος άντρας και πως θα ήθελα να παντρευτούμε. Στα δικά μου τα μάτια μου είναι τέλειος: Καλό παιδί, κούκλος, έχει τόσο χιούμορ, είναι δουλευταράς... Είναι καλός» σχολίαζε η δημοσιογράφος, η οποία, όμως λίγο αργότερα σε άλλη συνέντευξή της τόνιζε πως αισθάνεται πολύ μικρή για να παντρευτεί.

Ο Κωνσταντίνος και η Φλορίντα γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων και από την πρώτη στιγμή υπήρξε ιδιαίτερη έλξη μεταξύ της. Η μεν Φλορίντα εντυπωσιάστηκε από το στιλ του και την έντονη προσωπικότητά του, ενώ ο Κωνσταντίνος από το σεξαπίλ της και την γοητεία της δημοσιογράφου. Πληροφορίες ήθελαν, το ζευγάρι, από την αρχή κιόλας της σχέσης του, να συγκατοικεί σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι, ενώ δημοσιεύματα ανέφεραν ότι αργότερα μετακόμισαν στη νεά τους «φωλιά» στα Βόρεια Προάστια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ