Ευθείες βολές Χαρακόπουλου κατά Χατζηδάκη για το γάλα: Για 5 λεπτά έκπτωση εξοντώνουμε ολόκληρο κλάδο - iefimerida.gr

Ευθείες βολές Χαρακόπουλου κατά Χατζηδάκη για το γάλα: Για 5 λεπτά έκπτωση εξοντώνουμε ολόκληρο κλάδο

Ευθείες βολές Χαρακόπουλου κατά Χατζηδάκη για το γάλα: Για 5 λεπτά έκπτωση εξοντ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τον υπουργό Αγροτικής ανάπτυξης που τάχθηκε κατά των προτάσεων του Κωστή Χατζηδάκη για την διατηρησιμότητα του φρέσκου γάλακτος σήμερα από το βήμα της βουλής και ο υφυπουργός, Μάξιμος Χαρακόπουλος, έριξε βέλη κατά των σχεδίων του υπουργείου ανάπτυξης.

«Για μια έκπτωση της τάξης των 5 άντε των 10 λεπτών για μια τετραμελή οικογένεια ημερησίως δεν θα πρέπει να εξοντώσουμε έναν κλάδο όπως οι αγελαδοτρόφοι. Είναι δυνατόν να θέλουμε να εκτοξεύσουμε το ισοζύγιο εισαγωγών για το γάλα»;

Ακόμα ο κ. Χαρακοπουλος αναφέρθηκε στις χρηματοδοτήσεις των αγροτοσυνδικαλιστών και ζήτησε να σταματήσει αυτή η πρακτική όπως το είχε εξαγγείλει και ο πρωθυπουργός
«Είναι δέσμευση του πρωθυπουργού η κατάργηση της χρηματοδότης στον κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό και ελπίζω ότι σύντομα αυτή η δέσμευσή μας θα υλοποιηθεί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ