Ελεύθερος ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ Θωμάς Μαύρος - iefimerida.gr

Ελεύθερος ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ Θωμάς Μαύρος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε Θωμάς Μαύρος, έπειτα από την απολογία του στην ανακρίτρια της Ευελπίδων. Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ συνελήφθη την Τετάρτη, κατηγορούμενος για τα χρέη της ΠΑΕ στο μόλις δύο μηνών διάστημα που ήταν στην προεδρία της και διανυκτέρευσε στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας.Κατά της διάρκεια της απολογίας του ο Θωμάς Μαύρος τόνισε πως δεν είχε καμία ανάμειξη με τα οικονομικά του συλλόγου, ούτε δικαίωμα υπογραφής, όπως αποδεικνύεται από τα πρακτικά των γενικών συνελεύσεων της ΠΑΕ. Παράλληλα προσέθεσε ότι είχε αποκλειστικά την ευθύνη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, που πήγε το μεσημέρι της Τετάρτης αυτοβούλως στο Α.Τ. Γλυφάδας για να ενημερωθεί για άλλο δικαστήριο που είναι προγραμματισμένο για αύριο, Παρασκευή, για υπόθεση του ΙΚΑ κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ διαπίστωσε ότι υπήρχαν άλλα δυο εντάλματα εις βάρος του και τελικά οδηγήθηκε στην ανακρίτρια. Ωστόσο, λόγω του περασμένου της ώρας δεν κατέστη δυνατό να απολογηθεί κι έτσι κρατήθηκε στο τμήμα για να πάει σήμερα στην εισαγγελία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σύλληψη αεκ χρεή Θωμάς Μαύρος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ