Παραλήρημα Κολλάτου: Βίντεό του δείχνει την Κέλλυ Σακάκου να λέει ότι σκότωσαν τον Γιώργο Παπανδρέου -Ακολουθεί πειραγμένο τραγούδι του Βαμβακάρη [βίντεο] - iefimerida.gr

Παραλήρημα Κολλάτου: Βίντεό του δείχνει την Κέλλυ Σακάκου να λέει ότι σκότωσαν τον Γιώργο Παπανδρέου -Ακολουθεί πειραγμένο τραγούδι του Βαμβακάρη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα βίντεο, που όπως αναφέρει, είναι μέρος της νέας του ταινίας, με τίτλο «Σκοτώσαν τον Γιωργάκη μας» ανέβασε στο youtube, ο γνωστός σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος. Σε αυτό εμφανίζεται ο ίδιος να δηλώνει «αρχίζει να μου αρέσει η ιδέα να σκοτώσω τον Γιωργάκη».

Εχει προηγηθεί το απόσπασμα με τη γνωστή τηλεπαρουσιάστρια, Κέλλυ Σακάκου να λέει συγκινημένη την είδηση ότι σκότωσαν τον Γιώργο Παπανδρέου, με ενα τεράστιο ΔΤ στο πλάνο, ενώ ακολουθεί παραποιημένο τραγούδι του Μάρκου Βαμβακάρη με τίτλο Σκοτώσαν τον Γιωργάκη μας. Σύμφωνα με τον Κολλάτο, ο ίδιος έγραψε τους νέους στίχους βασισμένος στο τραγούδι του σπουδαίου ρεμπέτη "Ο Μάρκος πρωθυπουργός».

Το βίντεο συνοδεύεται από την εξής φράση:

Σκοτώσαν το Γιωργάκη μας. Η Ελλάδα γλεντάει, τραγουδάει, πίνει και χορεύει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ