Αιφνιδιαστική επίσκεψη βουλευτών στον Κορυδαλλό: Το τετ α τετ με Λαυρεντιάδη και Γιαννίκο -Ολα όσα συζήτησαν - iefimerida.gr

Αιφνιδιαστική επίσκεψη βουλευτών στον Κορυδαλλό: Το τετ α τετ με Λαυρεντιάδη και Γιαννίκο -Ολα όσα συζήτησαν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αιφνιδιαστική, όπως την ονόμασαν, επίσκεψη στις φυλακές Κορυδαλλού και συγκεκριμένα στην ψυχιατρική πτέρυγα, τη βιβλιοθήκη και στο νοσοκομείο πραγματοποίησαν βουλευτές μέλη της κοινοβουλευτικής επιτροπής Σωφρονιστικού Κώδικα. Ανάμεσα σε αυτούς ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Κουτσούμπας αλλά και οι συνάδελφοί του από τον ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης, Βασιλική Κατριβάνου και Στάθης Παναγούλης. Εκεί είχαν τη δυνατότητα, πέρα των άλλων κρατουμένων, να συναντήσουν και κάποια από τα μεγάλα ονόματα όπως τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και τον Κώστας Γιαννίκο.

Σύμφωνα με το «Βηματοδότη» οι βουλευτές περιόρισαν την επίσκεψή τους στα προαναφερθέντα τμήματα του σωφρονιστικού ιδρύματος και δεν πήγαν στις ανδρικές αλλά ούτε και στις γυναικείες φυλακές καθώς, προφανώς, δεν θέλησαν να συναντήσουν ούτε τους προφυλακισμένους πρώην και νυν συναδέλφους τους, όπως τον Ακη Τσοχατζόπουλο ή τους πέντε Χρυσαυγίτες που κρατούνται εκεί, αλλά ούτε και τους τρομοκράτες.

Τα μέλη της κοινοβουλευτικής επιτροπής στην επίσκεψή τους συνάντησαν και συνομίλησαν με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, ο οποίος όπως σημειώνει ο «Βηματοδότης» ήταν καταπονημένος αλλά εύχαρης. Πάντως, ο κ.Κουράκης έλεγε ότι η κατάσταση της υγείας του κ. Λαυρεντιάδη είναι τέτοια που κανονικά έπρεπε να τον είχαν μεταφέρει σε κανονικό νοσοκομείο.

Ο επιχειρηματίας, από την πλευρά του, παρουσίασε στους βουλευτές τους πίνακες που διακοσμούν το κελί του, οι οποίοι δεν είναι τίποτα παραπάνω από τις ζωγραφιές των παιδιών του. Οπως αναφέρει η ίδια πηγή ο κ. Λαυρεντιάδης δεν παραπονέθηκε για τις συνθήκες κράτησης και φυσικά δεν έγινε ούτε λόγος για τις κατηγορίες που τον βαρύνουν. Το μόνο που ζήτησε ήταν να του τοποθετήσουν ευρωπαϊκού τύπου τουαλέτα.

Στην επίσκεψή τους στη βιβλιοθήκη του σωφρονιστικού ιδρύματος η ομάδα των βουλευτών συνάντηση τον επιχειρηματία Κώστα Γιαννίκο, ενώ φεύγοντας υποσχέθηκαν ότι θα επιστρέψουν για να συναντήσουν και να συνομιλήσουν με την Βίκη Σταμάτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ