Stefanie Grant: Η πανέμορφη 25χρονη που περίμενε 15 χρόνια για να χαμογελάσει [εικόνες] - iefimerida.gr

Stefanie Grant: Η πανέμορφη 25χρονη που περίμενε 15 χρόνια για να χαμογελάσει [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μοίρα της έπαιξε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι. Και όμως μετά από 15 περίπου χρόνια κατάφερε να βρει και πάλι το χαμόγελό της. Ο λόγος για την Stefanie Grant από το Λονδίνο,η οποία από τα 11 αντιμετώπιζε ένα εξαιρετικά σοβαρό πρόβλημα προγναθισμού που της δημιουργούσε μια σειρά δυσκολίες στην καθημερινότητά της.Σήμερα είναι 25 ετών και χαμογελάει με την ψυχή τους καθώς έπειτα από μία επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση, οι γιατροί κατάφεραν να της επαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη.

Η νεαρή, η οποία είχε γίνει πολλές φορές ο περίγελος του σχολείου, δεν μπορούσε να φάει κανονικά.
Οι ειδικοί είπαν στους γονείς της ότι το πρόβλημα ίσως να δημιουργήθηκε όταν κατά την γέννησή της χρειάστηκε να χρησιμοποιηθούν ειδικές λαβίδες.

Σύμφωνα με τη Daily Mail σε ηλικία 13 ετών οι γιατροί αποφάσισαν να της αφαιρέσουν επτά δόντια, έτσι ήταν υποχρεωμένη να φορά ειδικά σιδεράκια μέχρι τα 23 της.

Η σωτηρία της ήταν μία: Η χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο, έπρεπε πρώτα να ολοκληρωθεί πλήρως η ανάπτυξή της. Εστι, η Stefanie Grant σε ηλικία 25 ετών πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και σήμερα χαμογελάει διάπλατα.

Stefanie Grant: Η πανέμορφη 25χρονη που περίμενε 15 χρόνια για να χαμογελάσει [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Δεν μπορούσε να φάω, να κοιμηθώ ή να λειτουργήσω φυσιολογικά ούτε μία ημέρα. Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στις σπουδές μου» λέει η Stefanie για την κατάσταση της υγείας της. «Όταν πρωτοείδα τον εαυτό μου μετά την επέμβαση, το μίσησα. Ήμουν τόσο πρησμένη. Χρειάστηκε να περάσουν έξι μήνες για να βρει τη φυσική του φόρμα και να γίνω πραγματικά... εγώ!»

Stefanie Grant: Η πανέμορφη 25χρονη που περίμενε 15 χρόνια για να χαμογελάσει [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Stefanie Grant: Η πανέμορφη 25χρονη που περίμενε 15 χρόνια για να χαμογελάσει [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Stefanie Grant: Η πανέμορφη 25χρονη που περίμενε 15 χρόνια για να χαμογελάσει [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ