Popy’s Gourmet Popcorn: Το πιο παιχνιδιάρικο και υγιεινό ποπ κορν που έχει ξετρελάνει την πόλη [εικόνες] - iefimerida.gr

Popy’s Gourmet Popcorn: Το πιο παιχνιδιάρικο και υγιεινό ποπ κορν που έχει ξετρελάνει την πόλη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι λάτρεις του ποπ κορν που δεν τα έχουν ανακαλύψει σίγουρα θα αρχίσουν τους πανηγυρισμούς, πρώτα από όλα που τα Popy's Gourmet Popcorn είναι ελληνικά και βρίκονται στην Αθήνα.

Δεν πρόκειται για ένα απλό μαγαζί που φιλοξενεί το λατρεμένο σνακ, αλλά για δυο αδέρφια που έκαναν την τέχνη του ποπ κορν να μοιάζει με επιστήμη. Το Popy's Gourmet Popcorn βρίσκεται στο Μαρούσι και πρόκειται για το πρώτο υγιεινό ποπ κορν, το οποίο παρασκευάζεται μόνο σε θερμό αέρα χωρίς καμία προσθήκη άλλων λιπαρών ουσιών και ελαίων.

Popy’s Gourmet Popcorn: Το πιο παιχνιδιάρικο και υγιεινό ποπ κορν που έχει ξετρελάνει την πόλη [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Εικόνα: Cosmo.gr

Η παρασκευή του είναι προσεγμένη στη λεπτομέρεια, αφού γίνεται μέσα σε ειδικές κατσαρόλες από χαλκό, με συστατικά υψηλής αξίας και εξαιρετικής ποιότητας. Κάθε παρτίδα του Popy's Gourmet Popcorn φτιάχνεται καθημερινά επί τόπου στο κατάστημά μας κι αν τύχει να περνάτε από εκεί, η μυρωδιά της λαχταριστής καραμέλας θα σας συνεπάρει.

Οι γεύσεις

Εκτός από τα κλασικά ποπ κορν βουτύρου, υπάρχουν μπόλικες γεύσεις, η μια πιο λαχταριστή από την άλλη. Πρώτα απ' όλα το CheeseCorn, με το φρεσκολιωμένο τυρί cheddar πάνω σε ποπ κορν. Έπειτα το χειροποίητο CaramelCorn με την επικάλυψη καραμέλας, που φτιάχνεται καθημερινά.

Popy’s Gourmet Popcorn: Το πιο παιχνιδιάρικο και υγιεινό ποπ κορν που έχει ξετρελάνει την πόλη [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ακολουθούν τα Macadamia CaramelCorn με τραγανά μακαντάμια και λαχταριστή καραμέλα, ενώ το Cashew CaramelCorn ενδείκνυται για τους λάτρεις των ξηρών καρπών. Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει η γεύση για τους λάτρεις της σοκολάτας που ακούει στο όνομα Chocolate CaramelCorn.

Popy’s Gourmet Popcorn: Το πιο παιχνιδιάρικο και υγιεινό ποπ κορν που έχει ξετρελάνει την πόλη [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Το υπέροχο μαγαζί βρίσκεται στην οδό 28ης Οκτωβρίου 1 & Βασ. Όλγας, μπροστά στον ηλεκτρικό σταθμό Αμαρουσίου και λειτουργεί καθημερινά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 9.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρούσι ποπ κορν Popy’s Gourmet Popcorn
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ