Η Apple κατέχει περισσότερα χρήματα σε μετρητά από την κυβέρνηση των Η.Π.Α - iefimerida.gr

Η Apple κατέχει περισσότερα χρήματα σε μετρητά από την κυβέρνηση των Η.Π.Α

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα τελευταία στοιχεία από το Υπ.Οικονομικών των ΗΠΑ δείχνουν ότι η χώρα έχει λειτουργικό χρηματικό υπόλοιπο 73,7 δις δολάρια.Τα πιο πρόσφατα οικονομικά στοιχεία της Apple δείχνουν ότι έχει ως χρηματικό απόθεμα 76,4 δις δολάρια.

Οι ΗΠΑ αυτήν τη στιγμή ξοδεύουν γύρω στα 200 δις δολάρια περισσότερα απ' ότι συλλέγουν κάθε μήνα ως έσοδα.Τα στοιχεία της Apple αντίθετα λένε ότι κερδίζει περισσότερα από αυτά που ξοδεύει.Χαρακτηριστικά στους τρεις τελευταίους μήνες που έληξαν 25 Ιουνίου το καθαρό εισόδημα της εταιρίας ήταν 125% παραπάνω από το αντίστοιχο χρονικό σημείο του προηγούμενου χρόνου.

Με περισσότερα από 75 δις δολάρια να βρίσκονται στην τράπεζα ή σε εύκολα προσβάσιμους λογαριασμούς, οι φήμες αυξάνονται συνεχώς σχετικά με το τι θα κάνει η εταιρία με τόσα διαθέσιμα χρήματα.Οι ειδικοί της βιομηχανίας πιστεύουν ότι η Apple ετοιμάζεται να αγοράσει άλλες εταιρίες αλλά και να διασφαλίσει τις τεχνολογικές πατέντες που της ανήκουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ