Καλλιτέχνης από τη Νέα Ορλεάνη χορεύει πάνω στον καμβά δημιουργώντας απίστευτα έργα τέχνης [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Καλλιτέχνης από τη Νέα Ορλεάνη χορεύει πάνω στον καμβά δημιουργώντας απίστευτα έργα τέχνης [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχοντας απαλλαγεί από τα συνηθισμένα αξεσουάρ ζωγραφικής, όπως το πινέλο, την παλέτα και τις μπογιές, μία καλλιτέχνιδα από τη Νέα Ορλεάνη δημιουργεί εντυπωσιακά έργα τέχνης με μοναδικά της εργαλεία το ίδιο της το σώμα και ένα κομμάτι κάρβουνο.Ο λόγος για την Heather Hansen, η οποία ως χορεύτρια, ζωγράφος και γλύπτρια συνδυάζει τα ταλέντα της και προσφέρει ένα πρωτότυπο θέαμα.

Το σώμα της χορεύει πάνω σε έναν μεγάλο καμβά και με τα «βήματά» της να αφήνουν το αποτύπωμα της μοναδικής της τέχνης...

Σύμφωνα με το distractify.co, τα έργα της είναι αυθόρμητα και τα δημιουργεί μπροστά στα έκπληκτα μάτια του κοινού, το οποίο, συνεπαρμένο από τις χορευτικές της κινήσεις, συχνά ξεχνά ότι εκείνη τη στιγμή η Hansen ...ζωγραφίζει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ