«Πώς να εντυπωσιάσεις τον... μπαμπά μου»: Γυναίκες δίνουν συμβουλές με τη γλώσσα του ποδοσφαίρου [βίντεο] - iefimerida.gr

«Πώς να εντυπωσιάσεις τον... μπαμπά μου»: Γυναίκες δίνουν συμβουλές με τη γλώσσα του ποδοσφαίρου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν το μεγαλύτερο άγχος των ανδρών κατά τη διάρκεια δείπνου με τον «μελλοντικό» πεθερό ακούει στην ερώτηση «Πότε θα παντρευτείς την κόρη μου», τότε το παιχνίδι βρίσκεται στα χέρια των γυναικών. Μιλώντας με ποδοσφαιρικούς όρους γυναίκες μπορούν να συντονίσουν τη συζήτηση και να φέρουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν οι άνδρες... Και ποιο είναι αυτό; Να αποφύγουν την επίμαχη απάντηση χωρίς να χάσουν τα λόγια τους...Με ένα πρωτότυπο τρόπο το ισπανικό ποδοσφαιρικό περιοδικό Libero ετοίμασε βίντεο για να δείξει στις γυναίκες τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να μιλούν στους άντρες για να τις καταλαβαίνουν. Στο χιουμοριστικό βίντεο μία γυναίκα μιλά με ποδοσφαιρικούς όρους στο σύντροφό του εξηγώντας του τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει στο δείπνο που έχει με τον πατέρα της για να αποφύγει την κουβέντα με θέμα το γάμο.

Φράσεις, όπως κράτα την μπάλα, πάσα, μίλα και πολλές άλλες παρόμοιες εκφράσεις είναι τελικά η μόνη γλώσσα επικοινωνίας που μπορεί να έχουν οι γυναίκες με τους συντρόφους τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ποδόσφαιρο γυναίκες πεθερός άνδρες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ