Οι Αμερικανοί είναι για δέσιμο: Προωθούν ενημερωτικά βίντεο για το πώς πρέπει να κουβαλάς το «σιδερικό» σου [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι Αμερικανοί είναι για δέσιμο: Προωθούν ενημερωτικά βίντεο για το πώς πρέπει να κουβαλάς το «σιδερικό» σου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

ΗΠΑ: η χώρα της γενικευμένης οπλοχρησίας, των αυτόκλητων πολιτοφυλάκων και των κατά συρροή δολοφόνων κάνει, από ό,τι φαίνεται, ό,τι μπορεί για να εντείνει την κουλτούρα των όπλων παρά για να την αποδυναμώσει, προωθώντας ακόμη και online οδηγούς ορθής μεταφοράς περιστρόφων και λοιπών σιδερικών.

Η γενικότερη πολιτική των ΗΠΑ και η εμπλοκή σε πολέμους που χαρακτηρίζονται «δίκαιοι» και ανάγουν σε εθνικούς ήρωες στρατιώτες που δολοφονούν αμάχους –όλα στο όνομα της «νόμιμης άμυνας»- δημιουργούν το κατάλληλο πλαίσιο για αυτόκλητους προστάτες της τάξης και της ασφάλειας.

Παράλληλα αποφεύγεται να αντιμετωπιστεί η ρίζα του προβλήματος: τα στερεότυπα που ακολουθούν ακόμα και σήμερα τους μαύρους πολίτες των ΗΠΑ και τους οποίους το σύστημα περιθωριοποιεί και αντιμετωπίζει συχνά ως παρίες. Μια κατάσταση που δεν περιορίζεται μόνο στις ΗΠΑ.

Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ όπλο περίστροφο οδηγός χρήσης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ