Η αλλόκοτη πτήση που παραλίγο να αποβεί μοιραία και έκανε την Τζάκι να πει στον Ωνάση «να γιατί η ζωή μαζί σου είναι ενδιαφέρουσα» - iefimerida.gr

Η αλλόκοτη πτήση που παραλίγο να αποβεί μοιραία και έκανε την Τζάκι να πει στον Ωνάση «να γιατί η ζωή μαζί σου είναι ενδιαφέρουσα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια περιπετειώδη πτήση, δεκαετίες πριν, με επιβάτες τον Αριστοτέλη Ωνάση και την Τζάκι Κένεντι, κατά τη διάρκεια της οποίας ο προορισμός άλλαξε πολλές φορές, αποδεικνύοντας την... τρέλα του Ελληνα μεγιστάνα, περιγράφει ο πιλότος του λίαρ τζετ του, Χρήστος Κωνσταντόπουλος.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» ο κ. Κωνσταντόπουλος ανέσυρε από την μνήμη του στιγμές που είχε ζήσει παρέα με την οικογένεια Ωνάση. Στιγμές χαράς, ανεμελιάς αλλά και λύπης. Μεταξύ άλλων περιγράφει μια άγνωστη ιστορία με πρωταγωνιστή τον Αριστοτέλη Ωνάση αλλά και τον ίδιο από μια... αλλόκοτη πτήση.

Λίγο πριν το γάμο του με την Τζάκι, ο Ωνάσης, ερχόμενος από τη Νέα Υόρκη θέλησε να πάει στον Σκορπιό. Παρά το γεγονός ότι ο καιρός ήταν χάλια, ο Ωνάσης έδωσε εντολή να σηκωθεί το αεροπλάνο. «Είχε τρομερό καιρό. Κατεβήκαμε στα 500 μέτρα στο Ιόνιο, αλλά έβρεχε καταρρακτωδώς», θυμάται ο 70χρονος, σήμερα, κ. Κωνσταντόπουλος.

Εξαιτίας του κακού καιρού ο πιλότος κατευθύνθηκε προς την Κέρκυρα για να προσγειωθεί, ωστόσο, όπως θυμάται και αποκαλύπτει σήμερα ο κ. Κωνσταντόπουλος, πάνω από τον Αμβρακικό ο Ωνάσης άλλαξε γνώμη. «Στρίψε Ρώμη» είπε στον πιλότο. «Εμείς δεν είχαμε καύσιμα. Ηταν ίσα-ίσα, ενώ είχαμε δώσει αναφορά στην Κόρινθο. Εγιναν όλα πολύ επιπόλαια και, πλησιάζοντας τελικά τη Ρώμη, ήταν κλειστή από χιόνι. Καύσιμα όμως δεν υπήρχαν για αλλού. Τελικά, το προσγείωσα αναγκαστικά. Μπλόκαρε ο ένας τροχός και το αεροπλάνο άρχισε να κάνει στροφές. Φοβήθηκα γιατί, αν γινόταν κάτι, θα ξεφτιλιζόμασταν παγκοσμίως. Είχα μέσα την Τζάκι και τον Ωνάση» προσθέτει ο πιλότος του λίαρ τζετ και καταλήγει με την ατάκα που είπε η Τζάκι στον Ωνάση μόλις προσγειώθηκαν και κατάλαβε ότι η περιπέτειά τους έχει λήξει χωρίς απώλειες: «Να γιατί το να ζει και να πετά κάποιος μαζί σου είναι ενδιαφέρον».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ