Ο Μιχαλολιάκος τα δικά του: Στις μυστικές δημοσκοπήσεις η Χρυσή Αυγή ξεπερνά τη ΝΔ - iefimerida.gr

Ο Μιχαλολιάκος τα δικά του: Στις μυστικές δημοσκοπήσεις η Χρυσή Αυγή ξεπερνά τη ΝΔ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε νέα επίθεση επιδόθηκε ο προφυλακισμένος Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος διαψεύδει κατηγορηματικά ότι υπάρχουν διασπάσεις στο εσωτερικό του ακροδεξιού κόμματος, ενώ παράλληλα επισημαίνει ότι η Νέα Δημοκρατία είναι τρίτο κόμμα στις ευρωεκλογές.

«Διαψεύδω κατηγορηματικά όσους κακόβουλα διαδίδουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι διασπασμένη και άλλα τέτοια φαιδρά τα οποία γράφουν οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι στις φυλλάδες. Σε πείσμα όλων αυτών ας γνωρίζουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι ενωμένη περισσότερο από κάθε άλλη φορά και οι διώξεις τους πεισμώνουν ακόμη περισσότερο τους μαχητές της», δήλωσε σε μήνυμα του ο γενικός γραμματέας του ακροδεξιού μορφώματος.

Συνεχίζοντας, ο Νίκος Μιχαλολιάκος επιτέθηκε στον Αντώνη Σαμαρά και την Νέα Δημοκρατία, λέγοντας πως «ο πρωθυπουργός του Μνημονίου δήλωσε ότι η ΝΔ στις ευρωεκλογές δεν θα είναι δεύτερο κόμμα. Είπε την αλήθεια... Γιατί η ΝΔ θα είναι το τρίτο κόμμα. Σε όλες τις μυστικές δημοσκοπήσεις η Χρυσή Αυγή ξεπερνά σε ποσοστά το κόμμα Σαμαρά. Γράφουν και λένε επίσης ότι δεν θα επιτρέψουν να συμμετάσχει το κίνημά μας στις εκλογές. Αυτό είναι πέρα για πέρα παράνομο και θα μας δυναμώσει ακόμη περισσότερο. Πέραν αυτού ας μη ελπίζει σε περίπτωση απαγορεύσεως στις ψήφους των χρυσαυγιτών η ΝΔ, αφού η φυλάκιση μας και οι διώξεις μας έχουν δημιουργήσει χάσμα μεταξύ εθνικιστών και κόμματος Σαμαρά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ