H Λυρική λάμπει και πάλι διεθνώς: Στα πιο σημαντικά πολιτιστικά ραντεβού, παγκοσμίως, βάζει τον Μάκμπεθ το Euronews [βίντεο] - iefimerida.gr

H Λυρική λάμπει και πάλι διεθνώς: Στα πιο σημαντικά πολιτιστικά ραντεβού, παγκοσμίως, βάζει τον Μάκμπεθ το Euronews [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχει γίνει το αγαπημένο θέμα συζήτησης όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Η Εθνική Λυρική Σκηνή, επί των ημερών του Μύρωνα Μιχαηλίδη, έγινε συνώνυμο της καλής ενέργειας και της δημιουργίας της Ελλάδας, ανάμεσα σε παραφωνίες και έντονη κριτική για την πορεία της χώρας. Τώρα, η παραγωγή της για τον Μάκμπεθ του Βέρντι -που έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή και συνεχίζεται ως τις 26 Ιανουαρίου-, κατόρθωσε να μπει στη λίστα με τα σημαντικότερα πολιτιστικά ραντεβού του κόσμου.

Τη λίστα κατήρτησε το Euronews και μάλιστα μέσα και από σχετικό video, που ταξιδεύει σε κορυφαία καλλιτεχνικά γεγονότα στο Σίδνεϊ, την Φλωρεντία, το Ρότερνταμ, το Παρίσι και το Μιλάνο. Χάρη στην Εθνική Λυρική Σκηνή η Αθήνα μπήκε, επιτέλους, στον χάρτη των μεγάλων πολιτιστικών γεγονότων.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ .

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ