Τέλος στα πορτατίφ και τα τραπεζάκια: Ηρθαν τα τεράστια στήθη που φωσφορίζουν στο σκοτάδι [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Τέλος στα πορτατίφ και τα τραπεζάκια: Ηρθαν τα τεράστια στήθη που φωσφορίζουν στο σκοτάδι [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσκαρ παράνοιας διεκδικεί μια τύπισσα η οποία αφού κατάφερε να... φτιάξει νέο νούμερο στα σουτιέν αποφάσισε ότι θέλει επιπλέον το στήθος της να λάμπει κυριολεκτικά.

Η Λέισι Γουάιλντ έπειτα από αρκετές προσθετικές στο στήθος της, το οποίο έφτασε στο τρομακτικό νούμερο του QQQ, τώρα περηφανεύεται ότι το μπούστο της φωσφορίζει στο σκοτάδι.

Βέβαια η Λέισι κλέβει ελαφρώς γιατί για να το χρησιμοποιήσει ως πορτατίφ θα πρέπει να ρίξει έναν φακό επάνω, αλλά και πάλι το αποτέλεσμα είναι από μόνο του εντυπωσιακά άρρωστο.

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι βρέθηκαν αρκετοί «πυροβολημένοι» που χρηματοδότησαν την Λέισι μαζεύοντας 23.000 δολάρια για την τελική φάση του πλάνου της: Να αποκτήσει το μέγεθος QQQ.

Μάλιστα μας κάνει και μια εντυπωσιακή επίδειξη του πως μπορεί το στήθος να χρησιμεύει και σαν τραπεζάκι, ισορροπώντας δύο ποτήρια πάνω του.

Πιθανότατα η Λέισι δεν χρειάζεται πια «συμβατικές» συσκευές για να απολαύσει ένα ποτήρι κρασί στο σκοτάδι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ