Προφυλακιστέοι οι απαγωγείς Καραμολέγκου: «Εγκέφαλος» δήλωσε ο Μολδαβός που παραδόθηκε - iefimerida.gr

Προφυλακιστέοι οι απαγωγείς Καραμολέγκου: «Εγκέφαλος» δήλωσε ο Μολδαβός που παραδόθηκε

Προφυλακιστέοι οι απαγωγείς Καραμολέγκου: «Εγκέφαλος» δήλωσε ο Μολδαβός που παρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν, μετά την απολογία τους, ο 37χρονος και 27χρονος Μολδαβός που κατηγορούνται για την απαγωγή του αρτοβιομήχανου, Μανώλη Κραμολέγκου.

Οι κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι δύο Μολδαβοί είναι, μεταξύ άλλων, αρπαγή και ληστεία κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και παράνομη οπλοφορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο 37χρονος Μολδαβός, που παραδόθηκε μαζί με τον επιχειρηματία στην Αστυνομία, ανέλαβε την ευθύνη για την απαγωγή. Ανέφερε ότι αυτός οργάνωσε την επιχείρηση και ενέπλεξε τον 27χρονο συνεργό του που έχει συλληφθεί, αλλά και ακόμη ένα άτομο, το οποίο αναζητείται.

Υποστήριξε ακόμα ότι αποφάσισε να πάει με τον κ. Καραμολέγκο στο Αστυνομικό Τμήμα στην Κερατέα καθώς νόμιζε ότι οι συνεργοί του είχαν συλληφθεί, διαπίστωσε ότι η απαγωγή δεν οδηγούσε πουθενά και το μετάνιωσε.

Επίσης, φέρεται να είπε ότι ο Μανώλης Καραμολέγκος τον έπεισε να παραδοθεί και τον έπεισε να πάνε μαζί στο Τμήμα, ώστε να μην κινδυνεύσει.

Ο 27χρονος, από την πλευρά του, υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε ότι επρόκειτο για απαγωγή και ενεπλάκη στην υπόθεση από τον 37χρονο ο οποίος του είπε ότι χρειαζόταν οδηγό για δουλειά.

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ