Διετής άδεια άνευ αποδοχών για την Τίνα Μπιρμπίλη - iefimerida.gr

Διετής άδεια άνευ αποδοχών για την Τίνα Μπιρμπίλη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτελεστική Γραμματέας στο τμήμα Περιβάλλοντος του ΟΗΕ με έδρα το Ναϊρόμπι, έχει διοριστεί η Τίνα Μπιρμπίλη και για το λόγο αυτό έχει λάβει από το ΥΠΕΞ (που εργάζεται κανονικά ως εμπειρογνώμονας) διετή άδεια άνευ αποδοχών, όπως προκύπτει από την απάντηση που έδωσε ο υπουργός Εξωτερικών σε σχετική ερώτηση βουλευτή.

Όπως αναφέρεται στο απαντητικό έγγραφο η άδεια άνευ αποδοχών χορηγήθηκε κατόπιν γνωμοδοτήσεως του υπηρεσιακού συμβουλίου του υπουργείου Εξωτερικών, από 1ης Νοεμβρίου του 2013. Η έγκριση δόθηκε με βάση διάταξη του Υπαλληλικού Κώδικα που ορίζει ότι «στον υπάλληλο που αποδέχεται θέση στην Ευρωπαϊκή Ενωση ή σε διεθνή οργανισμό, στον οποίο μετέχει η Ελλάδα, χορηγείται μετά από γνώμη τού υπηρεσιακού συμβουλίου άδεια, χωρίς αποδοχές μέχρι πέντε έτη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ