Βήμα - βήμα πώς να μετατρέψετε με 6 κινήσεις και ένα ψαλίδι, ένα βαρετό t-shirt σε ένα σέξι και εντυπωσιακό μπλουζάκι [εικόνες] - iefimerida.gr

Βήμα - βήμα πώς να μετατρέψετε με 6 κινήσεις και ένα ψαλίδι, ένα βαρετό t-shirt σε ένα σέξι και εντυπωσιακό μπλουζάκι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ντουλάπα με άπειρα T-shirt, παλιoμοδίτικα, πολυφορεμένα, που η «ιδιοκτήτριά» τους τα έχει βαρεθεί. Εικόνα συνηθισμένη για την πλειοψηφία των γυναικών. Κι όμως αυτά τα βαρετά φανελάκια μπορούν να «χτίσουν» μια νέα ντουλάπα καθώς με μόνα όπλα ένα... ψαλίδι και πολλή φαντασία μπορούν να μετατραπούν σε σέξι, τολμηρά και γουστόζικα γυναικεία μπλουζάκια.

Τα μόνα υλικά που απαιτούνται είναι τα παλιά t-shirt, ένα ψαλίδι, λίγος χρόνος και πολλή φαντασία. Αρχικά κόβετε τα μανίκια, μεγαλώνετε τη λαιμόκοψη κόβοντας περιμετρικά την μπλούζα γύρω από το υπάρχον τελείωμα στο λαιμό, αλλά και γύρω γύρω το τελείωμα της μπλούζας.

Με τις κορδέλες που έχουν δημιουργηθεί με αυτά που έχετε ήδη κόψει από το t-shirt, τυλίγετε το πίσω μέρος την μπλούζας στο ύψος της πλάτης. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια κορδέλα που ήδη έχετε ή έναν φιόγκο στον οποίο θα προσαρμόσετε μια παραμάνα.

Τέλος διπλώνετε την μπλούζα που έχει δημιουργηθεί στο πλάι και κόβετε ημικυκλικά για να είναι πιο κοντή μπροστά και πιο μακριά πίσω.

Παραλαγγές:

Μπορείτε να ψαλιδίσετε το κάτω μέρος για να δημιουργηθούν κρόσια.

Για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, κόβετε το σημείο με το οποίο συνδέεται η πλάτη της μπλούζας με την λαιμόκοψη και κάνετε δύο ψαλιδιές παράλληλα στην πλάτη. Ετσι, δημιουργούνται τρία κορδόνια, τα οποία πλέκετε σαν γαλλική κοτσίδα και στη συνέχεια ράβετε το τελείωμα στη λαιμόκοψη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ψαλίδι μπλούζα t-shirt φανελάκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ