Αυτό θα είναι το νέο Samsung Galaxy S5: Διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του - iefimerida.gr

Αυτό θα είναι το νέο Samsung Galaxy S5: Διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του

Αυτό θα είναι το νέο Samsung Galaxy S5: Διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η Samsung στην επίσημη ανακοίνωση της να είχε δηλώσει ότι τα χαρακτηριστικών του επερχόμενου Samsung Galaxy S5 θα δημοσιοποιούνταν σε ειδική εκδήλωση τον ερχόμενο Μάρτιο, ωστόσο τα γεγονότα τους πρόλαβαν, αφού δημοσιοποιήθηκαν ανεπίσημα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου.

Σύμφωνα λοιπόν με τα πρώτα στοιχεία που δημοσιεύονται στο the gang.gr, το νέο μοντέλο θα διαθέτει Super AMOLED οθόνη QHD ανάλυσης (2.560×1.440) και άγνωστης προς το παρόν διαγωνίου.

Επίσης θα διαθέτει επεξεργαστή Exynos 6 64-bit ή Snapdragon 805, κάμερα ανάλυσης 16-megapixel και φυσικά το νέο «σοκολατένιο» λειτουργικό της Android, το 4.4 KitKat.

Θα διατίθεται σε πλαστικό ή μεταλλικό μοντέλο με τιμές περίπου 650 και 800 ευρώ αντίστοιχα, ακολουθώντας εμφανώς την πρακτική της Apple με το iPhone 5S και iPhone 5C, που όμως δεν θεωρήθηκε επιτυχημένη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ