Φονικό στο Cavo Paradiso, υπό τους ρυθμούς του DJ Tiesto - iefimerida.gr

Φονικό στο Cavo Paradiso, υπό τους ρυθμούς του DJ Tiesto

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας 20χρονος Ιταλός φοιτητής ήταν το θύμα φονικής επίθεσης με σπασμένο μπουκάλι βότκας έπειτα από διαπληκτισμό που είχε με παρέα νεαρών Ελληνοελβετών στο Cavo Paradiso της Μυκόνου.
Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, επιτέθηκε στο φοιτητή από το Μιλάνο τον χτύπησε στο κεφάλι και αμέσως μετά την πράξη του, εξαφανίστηκε.
Οπως αναφέρει το protothema.gr o 20χρονος Μιλανέζος φοιτητής ξεκίνησε με δεκαμελή παρέα από ξενοδοχείο στον Ορνό για το Cavo Paradiso, σε πάρτι που έπαιζε ο γνωστός Dj Tiesto. Εκεί, βρισκόταν και μια παρέα Ελληνοελβετών, οι οποίοι διασκέδαζαν στο τραπέζι τους. Οι δείκτες του ρολογιού δείχνουν 5 τα ξημερώματα, όταν ο φοιτητής και η παρέα του πλησιάζουν στο τραπέζι των νεαρών Ελληνοελβετών και αρχίζουν να χορεύουν δίπλα τους, κάτι το οποίο, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ήταν αυτό που έκανε να... ανάψουν τα αίματα.
Ενα δυνατό και μοιραίο χτύπημα ήταν αυτό που οδήγησε στον ακαριαίο θάνατο του 20χρονου. Στις 5:16 ο υπεύθυνος ασφαλείας του καταστήματος ενημέρωσε την Αστυνομία, ενώ το ασθενοφόρο μετέφερε το νεαρό στο κέντρο υγείας του νησιού, όπου οι γιατροί απλώς διαπίστρωσαν το θάνατό του.
Η αστυνομία αναζητά το δράστη, ενώ η σορός του νεαρού, με εντολή εισαγγελέα, μεταφέρεται στο νεκροτομείο Πειραιά, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να φθάσει και η οικογένεια του νεκρού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ