Σίφουνας στη Βέροια ο Παναθηναϊκός με μπροστάρη τον Μπέργκ: Εκτός έδρας νίκη με 3-1 - iefimerida.gr

Σίφουνας στη Βέροια ο Παναθηναϊκός με μπροστάρη τον Μπέργκ: Εκτός έδρας νίκη με 3-1

Σίφουνας στη Βέροια ο Παναθηναϊκός με μπροστάρη τον Μπέργκ: Εκτός έδρας νίκη με
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με πρωταγωνιστή τον Μάρκους Μπεργκ, που πέτυχε ένα γκολ και δημιούργησε άλλα δύο, ο Παναθηναϊκός επικράτησε εκτός έδρας 3-1 της Βέροιας, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, και παραμένει στην τέταρτη θέση, πλησιάζοντας μάλιστα σε απόσταση ενός βαθμού τον τρίτο Ατρόμητο.

Ο Κλωναρίδης στο 2΄, ο Ατζαγκούν στο 34΄ και ο Μπεργκ στο 68΄ σημείωσαν τα γκολ του «τριφυλλιού», ενώ η «βασίλισσα του βορρά», που παραμένει στην προτελευταία θέση, είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 10΄ με πέναλτι του Μπεν.

Τη νίκη μέσα από τα χέρια του έχασε ο Εργοτέλης στο ματς με τη Ξάνθη στο Παγκρήτιο, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα (2-2).

Με δύο γκολ του Αναστασάκου προηγήθηκε 2-0 (10' και 17'), η Ξάνθη μείωσε στο 23' με τον Σολάρι και ενώ όλα έδειχναν ότι η ομάδα της Κρήτης θα προσέθετε στο ενεργητικό της τους τρεις βαθμούς, ήρθε ο Γούτας στο τέταρτο λεπτό τον καθυστερήσεων να νικήσει στον αέρα την άμυνα των γηπεδούχων και με κεφαλιά να χαρίσει το βαθμό της ισοπαλίας στην ακριτική ομάδα.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη, στην προσπάθεια που καταβάλλει για να παραμείνει στην κατηγορία, σημείωσε η Καλλονή, η οποία, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να επικρατήσει του ΠΑΣ στα Ιωάννινα με 2-1, σε αναμέτρηση για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.

Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Λεοζίνιο (67΄) και Περόνε (78΄), ενώ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ακόστα στο 10΄.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων κρίθηκε το ματς στη Ριζούπολη μεταξύ του Απόλλωνα Σμύρνης και του Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Τότε η ομάδα της Τρίπολης κατάφερε να πετύχει το νικητήτιο γκολ με τον Λούι και να ρίξει στο... καναβάτσο τον Απόλλωνα, ο οποίος είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 81' με τον Πετρόπουλο, το γκολ που είχε πετύχει ο Καράσκο από το 39ο λεπτό.

Σε αναμετρήσεις για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Παναιτωλικός-Πανθρακικός 3-1

Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 2-0

Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 2-0

Αρης-Ατρόμητος 0-0

Απόλλων Σμύρνης-Αστέρας Τρίπολης 1-2

Εργοτέλης-Ξάνθη 2-2

ΠΑΣ Γιάννινα-Καλλονή 1-2

Βέροια-Παναθηναϊκός 1-3

Πλατανιάς-ΟΦΗ 20/1 (19:30)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ